I tillegg til Flyteateret: stopover-forestillinger

Hvis du går glipp av muligheten til å oppleve Flyteateret, ikke bekymre deg. Du kan fortsatt oppleve store begivenheter og forestillinger under stopoveren på Island.

Hva er en Icelandair stopover?

Når du flyr med Icelandair over Atlanteren, kan du bli på Island i opptil syv netter uten tillegg i prisen for flybilletten. Det gir deg mulighet til å utforske Island, både landet og kulturen, uten tillegg i prisen.

Icelandair stopover-kort

Vårt nye Icelandair stopover-kort gir deg muligheten til ytterligere å forbedre din transatlantiske reise ved å la deg oppleve en spennende begivenhet eller forestilling på Islands pulserende kunst-, sports- og kulturscener, uten noen ekstrakostnader.

Det finnes en spennende kalender med begivenheter og forestillinger som er tilgjengelige fra september 2017 til april 2018. Slå opp reisedatoene dine i begivenhetskalenderen nedenfor og finn ut hva som skjer når du er der.

Ser du noe du liker? Søk ved hjelp av skjemaet nedenfor, for å gjøre ombordstigningskortet ditt til et Stopover-kort! Du kan til og med ledsages av en av våre berømte Stopover-kamerater, som kan gi deg ytterligere veiledning og innsikt i islandsk kultur.

Gjør ombordstigningskortet til et Stopover-kort

Det finnes et begrenset antall av de spesielle Stopover-kortene. For å få fatt i et, fyll ut skjemaet nedenfor og fortell oss hvorfor du er interessert i en bestemt begivenhet eller forestilling. Legg merke til at du må oppgi bookingreferansen.

Er ugyldig er påkrevd
Er ugyldig er påkrevd
Booking reference number (ex.6EG95S) er påkrevd
Er ugyldig er påkrevd
Er ugyldig er påkrevd
Er ugyldig er påkrevd
Er ugyldig er påkrevd
Er ugyldig er påkrevd
Stopover-pass

Vi belønner våre kunder

Bli med i Icelandairs Saga Club og begynn å tjene Saga-poeng allerede i dag. Saga-poengene kan du bruke på mat og varer du handler om bord på våre flyvninger. Du kan også bruke dine Saga-poeng til å bestille et hotellrom, leie bil, eller betale for flyreisen.

Som Saga Club medlem vill du motta nyhetsbrev og spesialtilbud. Flyr du mye med oss kan du bli Saga Silver- eller Saga Gold medlem som gir deg en stor mengde fordeler.

Les mer om Saga Club og bli medlem før din neste reise, og begynn å ta del av fordelene.

Bilutleie

Bilutleie

Tjen Icelandair Saga-poeng hver gang du leier en bil! Over 783 utleieselskaper i 169 land. Ingen endringsavgifter og gratis avbestilling.

Hoteller

Hoteller

Trenger du et hotellrom til turen? Se gjennom vårt bestillingsystem og finn det rommet som passer deg best.