Gavekort

 

Hvordan løse inn ditt gavekort?

For å løse inn ditt reisegavekort og bestille flybilletter:

 • For å løse inn ditt gavekort og bestille fly, gå til boksen markert med "gavekort". Den finner du på www.icelandair.no. På neste trinn vil du bli bedt om å skrive inn nummeret på gavekortet ditt.
 • Legg inn gavekortnummeret i feltet og klikk deretter på "legg til". Dersom du har flere gavekort, skriv inn det andre gavekortnummeret og klikk på "legg til" igjen. Gjenta dette for hvert gavekort.
 • Når ønsket antall gavekort er lagt til, vil dette bli trukket fra billettprisen og du får et totalbeløp.
 • Du vil bli spurt om kredittkortopplysninger av sikkerhetsmessige grunner. Når du har avsluttet din booking vil du motta en e-post med din elektroniske billett, samt en kvittering.
 • Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke gavekortet etter at det er gjort en booking. Gavekortet må benyttes ved bestilling.

For å løse inn reisegavekort som betaling for pakkereiser:

Informasjon for bruk av gavebrev som betaling av  pakkereise (fly og annet produkt)
Etter å ha booket reisen gå til siste side (betaling) hvor du kan velge ”betal med gavebrev”. Klikk deretter på ”velg” på toppen av siden og et nytt vindu åpner for web key. Om du bruker mer enn en web key klikk på ”legg til gavebrev”. Gavebrevet trekkes fra når reisedokumentene er klare.

 • Icelandairs flyflåte

  Islands unike beliggenhet mellom Europa og Nord-Amerika er nøkkelen til Icelandairs nav-og-eiker nettverk, som vår effektive, økonomiske flåte med Boeing 757-fly er perfekt for.

 • Hvorfor fly med Icelandair?

  76 års erfaring. Kort flytid. Enkelt transfer. Konkurranse dyktige priser. God punktlighet. Gratis setereservasjon. Underholdningssystem og internett om bord. Med andre ord, vi jobber for at du skal fly godt med Icelandair.