Hva betyr det å fly godt?

En flyreise skal være behagelig. Fra det tidspunktet du sjekker inn til du lander på din destinasjon. Komfort, hengivenhet og god service er våre kjennetegn – derfor flyr du bedre med Icelandair.

Hva er inkludert i prisen hos Icelandair?

Er setereservasjon inkludert hos Icelandair?

Selvfølgelig. Når du bestiller flygning hos Icelandair kan du velge sete uten kostnad, ved vindu, midtgang, bakerst i maskinen eller forover på økonomiklasse. Reserver setet i god tid, da er det større sjanse for at setet du ønsker er ledig.

 

Er håndbagasje også inkludert?

Selvfølgelig. Du kan ta med opptil 10 kilo i håndbagasje, og en liten veske i tillegg.

Er forfriskninger inkludert?

Mineralvann, kaffe og te er inkludert. Du kan kjøpe lette måltider, øl, vin og annen alkoholholdig drikke på økonomi klasse. På Economy Comfort og Saga Class er mat og drikke inkludert.

 

Finnes det underholdningssystem om bord?

Det sier seg selv. I underholdningssystemet om bord har du tilgang til mer enn 350 timer med filmer, TV serier og musikk. Du bestemmer, det er individuelt underholdningssystem i alle seter.

Er bagasje inkludert?

Luggage is included in all our fares except Economy Light. You can check in one bag of up to 50lbs on all other fares.

 

Punktlighet

Vi vektlegger punklighet. Tid er viktig, å holde timeplanen er en prioritet hos Icelandair.

Kan jeg lade telefonen om bord?

Det er USB port i alle seter som du kan bruke til å lade smarttelefoner, Ipader og andre enheter med USB port.

 

Kan jeg bruke Saga poeng om bord?

Selvfølgelig! Du kan bruke Saga poeng til å kjøpe mat eller varer fra Saga Shoppen. Informer kabinpersonalet ved kjøp av varer at du ønsker å bruke poeng og presenter Saga klubb kortet ditt samtidig.

Skal du videre med fly?

Når du har videre flyforbindelse med våre samarbeidspartnere trenger du ikke å løpe eller vente hele dagen. Gode tilslutningstider gjør at reisen blir enkel og behagelig.

 

Er det internett om bord?

Vi installerer Wi-Fi om bord alle våre fly fortløpende. Maskiner som har fått Wi-Fi installert har Wi-Fi ikon ved inngangen og en brosjyre om Wi-Fi i setelommen foran deg. Tilgang til Wi-Fi er tilgjengelig mot et lite gebyr på økonomi og Economy Comfort klasse. Wi-Fi er inkludert i prisen på Saga Class.

Economy class

Economy Standard

Med tre seter på hver side av midtgangen er det komfortabelt å fly med Icelandair på økonomi klasse. Vi har god avstand mellom setene, 79-81 cm, som gir deg god komfort. Alle seter har egen skjerm med underholdning.

Economy Comfort

På Economy Comfort reserveres midtsetet for din komfort. Alle seter har individuelt underholdningssystem og strømstøpsel for elektroniske artikler. All mat og drikke fra økonomi klasse menyen, eklsusive champagne, er inkludert i prisen på Economy Comfort klasse.

Saga Class

Med to og to seter foran i flyet og 101 cm i seteavstand er Saga Class vår mest komfortable kabin. Alle Saga Class passasjerer får teppe, pute og støy-dempende hodetelefoner. Alle seter har store skjermer med et godt utvalg av underholdning og strømstøpsel for elektroniske artikler. All mat og drikke er inkludert i prisen.