Play Video

EN HEMMELIG STOPOVER
FRIERI PÅ ISLAND

STOPOVER MED KJÆRLIGHET – ET HEMMELIG FRIERI PÅ ISLAND

Å få til ett hemmelig frieri i Island er ikke så enkelt. Spesielt når jobben ofte holder Jennifer og kjæresten hennes Matt fra hverandre. Jennifer ville overraske Matt med et frieri i Island, det perfekte stedet for å møtes på midten. Med hjelp fra en Icelandair Celebration Stopover Buddy tok Jennifer sjansen og spurte spørsmålet mellom de to kontinentene som så ofte holdt dem fra hverandre.

Bak kulissene

Å holde et frieri hemmelig er ikke lett. The Celebration Stopover Buddies samarbeidet med Jennifer for å passe på at Matt ikke skulle finne ut av noe. Faktisk så trodde han at han skulle spille inn en film for et dykkerselskap og ante ikke at familien hans var i Island – helt til han så dem på brygga. De klarte til og med å holde hemmeligheten på plass mens paret tok et spesielt tørrdraktkurs for å forberede dem på å dykke mellom de tektoniske platene.

Matt ble kjempeoverrasket av både frieriet og at familiene deres var der. En så utspekulert plan har mange deler som endres, men Jennifer og Matt har likevel nå et minne som vil vare for alltid.