Thank you for your interest in the Celebration Stopover Buddy. The program has now come to an end and we look forward to explore new adventures with you!

Har du ikke sett nok av Buddiene?

Gå tilbake til Buddy-hjemmesiden for å stifte bekjentskap på nytt.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvem er Stopover-buddiene?

Icelandair Stopover Celebration Buddies er Icelandair-medarbeidere som er lokale eksperter på sitt hjemland, Island. De kan hjelpe deg, ikke bare med å feire sine egne islandske favorittfester, men også gi begivenheten et Buddy-puff, ansett hva du ønsker å feire. Du er kvalifisert til å be om en Buddy hvis du har bestilt en Icelandair Stopover mellom 11. oktober 2016 og 31. mars 2017, underlagt Stopover Buddy-vilkårene.

Hva koster tjenesten?

Å be om en Celebration Buddy er gratis og du betaler ikke for hans eller hennes tid. Du kan forvente å betale for aktiviteter, mat og overnatting som du ville gjort hvis du hadde reist på egen hånd.

Hvem kan be om en Stopover Buddy?

Alle som skal på en transatlantisk Icelandair Stopover mellom 11. oktober 2016 og 31. mars 2017 kan be om en Celebration Buddy. Et begrenset antall turer er på tilbud, så plassene vil bli besatt etter førstemann til møllen-prinsippet.

Når er fristen for å be om en Celebration Buddy?

Vi anbefaler at du legger inn en forespørsel så snart du bestiller en Icelandair Stopover, og ikke senere enn ti dager i forveien. Da øker du sjansen til å få en Celebration Buddy.

Hvor stor er sjansen for å få en Celebration Buddy?

Ettersom forespørsler om å få en Celebration Buddy innfris etter førstemann til møllen-prinsippet, avhenger sjansene av hvor mange andre passasjerer som bestiller en lignende tur som deg på de samme foretrukne datoene.

Når vil jeg finne ut om jeg har fått tildelt en Celebration Buddy?

Etter at du har fylt ut forespørselsskjemaet, vil vi gi deg tilbakemelding innen tre virkedager for å informere deg om status for forespørselen.

Når er Celebration Buddies tilgjengelige?

Buddy-turene planlegges for mellom 11. oktober 2016 og 31. mars 2017.

Er det en grense for hvor mye tid jeg kan bruke på en tur med en Celebration Buddy?

Ja. Hver Celebration Buddy er tilgjengelig for opptil et døgn av gangen.

Kan jeg be om en Buddy selv om jeg reiser sammen med en stor gruppe?

Du kan selvsagt be om en Buddy selv om du reiser sammen med en gruppe. Vi kommer til å be deg om å si ifra om hvor mange du reiser sammen med når du sender inn forespørselen, og gruppen kan ikke bestå av mer enn 4 personer per Buddy. Hvis reisefølget er større enn dette, kan du likevel sende en forespørsel, og så vil vi si ifra hvis vi kan bekrefte mer enn én Buddy for gruppen din.

Har Celebration Buddies opplæring i guiding eller erfaring som guide?

Celebration Buddies er ikke guider, men de er lidenskapelig opptatt av feiringer og landet sitt, og har interessant lokalkunnskap som kan gjøre reisen mer spennende.

Hva må jeg ta med meg?

Du kan arrangere alle detaljene med din egen Buddy hvis forespørselen blir godkjent. Som et generelt tips når du reiser på Island om vinteren, trenger du skikkelig uteklær som turstøvler, varme vinterjakker osv. Det er best med flere lag. Husk dessuten på at selv om du forventer å reise mye med bil, må du likevel være forberedt på all slags vær, så vi anbefaler alle å kle seg godt og passende for de kalde og våte værforholdene.

Hva skjer hvis jeg ikke rekker flyet mitt og ikke kan møte min Buddy på det tidspunktet som er avtalt?

Det avhenger av om du har avtalt med din Buddy at hun/han skal møte deg på samme dag som du ankommer, siden hun/han kan møte deg på et hvilket som helst tidspunkt i løpet av din Stopover. Hvis du har avtalt å møte dem den dagen du ankommer, så kan du gjøre følgende: Hvis du ikke rekker flyet ditt, kan du ringe kundesenteret på tlf. +354 50 50 100, oppgi flight-nummeret og at du har en Stopover Buddy-avtale. Du kan også sende en e-post og oppgi Stopover Buddy som emne: Missed flight. Oppgi flight-nummeret og navnet på Buddyen du skulle møte og når. Har du vært i kontakt med din Stopover Buddy personlig, bør du sende ham/henne en e-post i tillegg for å gi vedkommende beskjed. Dessverre kan vi ikke garantere at den samme Buddyen vil være tilgjengelig hvis og når du ankommer på Island, men vi vil hjelpe deg med å finne en god løsning.

Hva skjer dersom flyet mitt er forsinket og min Buddy ikke er tilgjengelig når jeg kommer?

Hvis flyet er forsinket og du har avtalt å møte en Buddy rett etter at du har landet, ber vi deg ringe kundesenteret på tlf. +354 50 50 100 og oppgi flight-nummeret og at du har en Stopover Buddy-avtale. Du kan også sende en e-post eller sette deg i forbindelse med din Buddy direkte.

Hva er en Icelandair Stopover?

Når du flyr med Icelandair over Atlanteren, kan du stoppe på Island i opptil syv netter uten tillegg i flyprisen. Det gir deg mulighet til å utforske Island, både landets natur og kultur, uten tillegg i flyprisen.

Få mer informasjon

Er ugyldig er påkrevd
Bilutleie

Bilutleie

Tjen Icelandair Saga-poeng hver gang du leier en bil! Over 783 utleieselskaper i 169 land. Ingen endringsavgifter og gratis avbestilling.

Hoteller

Hoteller

Trenger du et hotellrom til turen? Se gjennom vårt bestillingsystem og finn det rommet som passer deg best.

Utforsk Island med Icelandair Stopover