I Island kan du feire med en Icelandair Stopover Buddy

Hva er en Icelandair stopover?

Når du flyr med Icelandair over Atlanteren, kan du stoppe på Island i opptil syv netter uten tillegg i flyprisen. Det gir deg mulighet til å utforske Island, både landets natur og kultur, uten tillegg i flyprisen.

Icelandair stopover buddy-tjenesten

I fjor vinter introduserte vi en gratistjeneste for våre Stopover-passasjerer. Vi ga dem mulighet til å se Island gjennom lokalbefolkningens øyne ved å be om en Stopover Buddy, en Icelandair-medarbeider som fungerte som deres personlige vert en hel dag. Nå er våre Buddies tilbake og bedre enn noen gang, og tilbyr transatlantiske gjester en sjanse til å feire på Island.

Hva venter denne sesongen?

Våre Stopover Buddies er ikke bare lommekjente rundt på Island, de kjenner også selvsagt andre interessante islendinger. Dette gjør dem til de rette personene for å gjøre din Icelandair-Stopover opplevelse til en morsom og minneverdig fest. Denne vinteren kan du sprette champagnen, ta på deg party-hatten og be om en Icelandair-stopover buddy til å hjelpe deg å feire slik islendinger gjør det. Uansett om du har bursdag, eller skal fri til kjæresten, har våre Buddies full kontroll. Alternativ kan du bli med på islandske feiringer og la våre Buddies vise deg hvordan du gjør en god tur enda bedre – på Icelandair-vis.

Be om en Buddy

Hvis du flyr over Atlanterhavet med oss og har planlagt en Stopover på Island, kan du be om en Buddy å feire sammen med. Tjenesten i seg selv koster ingenting, og er et perfekt tillegg til din Stopover på Island.

Kom å feire med oss!

La oss feire!

På Island er det mange festdager, festivaler og andre morsomme dager å se frem til. Her finner du en oversikt over de mest populære. Kanskje har du hørt om dem, kanskje ikke! Bruk kalenderen til å bla igjennom månedene for å finne feiringer som passer til din Icelandair Stopover, eller fyll inn forespørselsskjemaet med ønske om din personlige feiring.

Upcoming celebrations in Iceland

Husker du sist vinter?

Det var i fjor vinter vi introduserte vår Icelandair Stopover Buddy-tjeneste for første gang. Våre Buddies dro med passasjerer på spennende utflukter over hele landet, og en av gjestene fikk til og med reise rundt sammen med vår CEO, Birkir Hólm Guðnason. Hver Stopover Buddy benytter sin egen ekspertise og turene var like mangesidige som Buddiene selv.

Vi belønner våre kunder

Bli med i Icelandairs Saga Club og begynn å tjene Saga-poeng allerede i dag. Saga-poengene kan du bruke på mat og varer du handler om bord på våre flyvninger. Du kan også bruke dine Saga-poeng til å bestille et hotellrom, leie bil, eller betale for flyreisen.

Som Saga Club medlem vill du motta nyhetsbrev og spesialtilbud. Flyr du mye med oss kan du bli Saga Silver- eller Saga Gold medlem som gir deg en stor mengde fordeler.

Les mer om Saga Club og bli medlem før din neste reise, og begynn å ta del av fordelene.

Bilutleie

Bilutleie

Tjen Icelandair Saga-poeng hver gang du leier en bil! Over 783 utleieselskaper i 169 land. Ingen endringsavgifter og gratis avbestilling.

Hoteller

Hoteller

Trenger du et hotellrom til turen? Se gjennom vårt bestillingsystem og finn det rommet som passer deg best.

Utforsk Island med Icelandair Stopover