fra kr. 3.159,

Billig storbyferie i Reykjavik Island med Icelandair, fly og hotell i 2 netter til pris fra kun 3.159,- Bestill nå!

Bestill nå

Island frister mange! Denne storbyferie pakkereise fra Norge til Island er for deg som alltid har ønsket å besøke Island, men aldri funnet den rette tiden. Nå tilbyr Icelandair et pakketilbud med fly og hotell til lav pris gjennom hele året. De rimeligste tilbudene finner du på vinteren. Inkludert i pakken er fly og 2 netter på ett av våre hoteller. Det er selvsagt mulig å legge til flere netter om du ønsker å oppleve mer av Island.  

Det finnes et rikt og mangfoldig kulturelt tilbud på Island og spesielt i Reykjavik. Her kan du spise på verdenskjente restauranter, gå på kafeer og benytte utelivets mange tilbud. På Island er det gode priser, det finnes et stort utvalg av butikker med egen produsert håndverk og internasjonale mote varer. Rett utenfor byen kan du oppleve det spektakulære islandske landskapet som geysirer, isbreer og svarte sandstrender. For ikke å nevne Den blå lagune. Island er en perfekt vinter destinasjon med et stort utvalg av vinter aktiviteter som snøscooterkjøring, isgrotteturer og bading i varme kilder i snølandskap.

Island har alltid noe annerledes og unikt!  

INKLUDERT:

Fly tur/retur Island med Icelandair
• Alle skatter og avgifter
Innsjekket bagasje 23kg og håndbagasje inntil 10kg
• 2-7 netter på valgt hotell
• Daglig skandinavisk frokostbuffet på alle hoteller utenom Icelandair Hotel Reykjavik Natura, Icelandair Hotel Reykjavik Marina og Hilton Reykjavik Nordica (Kjøpes på plass)

BETINGELSER 

Begrenset med antall plasser.

Alle pakkepriser er basert på ledig kapasitet. Høyere priser kan forekomme dersom de rimeligste billettene er utsolgt.


Medlem av Danske Reisegarantifondet nr 73

Lignende Pakker

Fly til Island og opplev landets tre mest berømte naturseverdigheter, kjent som The Golden Circle eller Den Gylne Sirkel.
Gullfoss og Geysir opplevelse