fra kr.3.368,-

Sitt på første rekke når naturens eget lysshow på natte himmelen begynner.

Bestill nå

Sitt på første rekke når naturens eget lysshow på natte himmelen begynner. Å oppleve nordlys er noe helt spesielt.

Vi har nordlyspakken til deg

  •  Fly t/r inkludert skatter og avgifter, overnatting og nordlystur fra kun kr. 3.368,-

 

Reiseperiode 28.august 2016  - 15.april 2017

 

Her kan du finne mer informasjon om hotellene som du kan velge i mellom. Vær opmerksom på at hotellene kan ha begrenset kapasitet i enkelte perioder. 

**** Hilton Reykjavik Nordica     

Hilton Reykjavik Nordica ligger sentralt til i Reykjavik, beliggende mellom sentrum, den historiske delen av byen og forretningsområdet.   
I Reykjavik finner du gode shopping muligheter, fantastiske restauranter, barer og historiske monumenter. 
De største attraksjonene ligger bare noen få minutter unna, noe som gjør hotellet ideelt plassert for at få det beste ut av hovedstaden. I fem minutters gangavstand finner du Laugardalur utendørs aktivitetspark – med et av Reykjavik beste utendørs svømmebasseng – botaniske hager, fornøyelsesparker og dyrepark, samt Islands største idrettsanlegg.

 **** Icelandair Hotel Reykjavik Marina     

Hotellet ligger i den livlige havnen i sentrum distriktet. Icelandair Hotel Reykjavik Marina er ikke bare et hotell i Reykjavik. Hotellets særegne stil og fargerike atmosfære sammen med det vennlige vertskapet gjør ett opphold her til noe unikt. 
Icelandair Hotel Reykjavik Marina er trolig det eneste hotellet i verden hvor du nesten kan berøre de enorme skipene i tørr dokk.

**** Icelandair Hotel Reykjavik Natura   

Icelandair Hotel Reykjavik Natura er nylig oppusset og er et av våre beste hotel alternativer. På innsiden finner du en varm og innbydende atmosfære fylt med gjennomtenkte detaljer inspirert av den vakre naturen som omgir eiendommen selv. På hotellet omfavnes du av den islandske arven - inkludert kunstverk fra lokale kunstnere og de ferskeste lokale råvarene i restauranten. I tillegg har hotellet SPA med geotermisk innendørsbasseng.

**** Radison Blu Saga Hotel        

Radisson Blu Hotel Saga gir med sin optimale beliggenhet gjestene et godt utgangspunkt for å utforske Islands fortrollende sentrum. Hotellet har alt av bekvemmeligheter, som to restauranter, treningssenter og SPA. Restaurant Grillid i topp etasjen på Radisson Blu Hotel Saga er verdt et besøk, restauranten har utsikt over hele byen, og utsøkt mat. Det kan nevnes at flere kokker herfra her deltatt i Bocuse d’Or.    

 
**** Grand Hotel Reykjavik 

Dette firestjerners hotell ligger i et rolig område kun 2 km fra Reykjavik sentrum. Laugardalslaug, som er Islands største svømmebasseng ligger også innen gangavstand og kysten er bare noen få skritt unna

**** Fosshotel Reykjavik 

Fosshotel Reykjavik i Reykjavik sentrum er det største hotellet på Island. 
Fosshotell Reykjavik ligger i byens forretningsstrøk, med kort gangavstand fra hovedshoppinggaten Laugavegur.  Hotellet har 16 etasjer og alle rommene har praktfull utsikt over byen og bukten. Den overste etasjen har 7 suiter, og hotellet tilbyr førsteklasses konferansefasiliteter.
Koble av med islandsk øl i Beergarden eller nyt en middag på hotellets restaurant, Haust.

**** Radisson Blu 1919 Hotel 

Radisson Blu 1919 ligger i den fasjonable bydelen 101 i Reykjaviks sentrum, nær havnen. Hotellet fra 1919, ligger en 12-minutters spasetur fra Hallgrimskirkja og 8 minutter fra Reykjaviks havn. 
De elegante rommene og suitene har gratis Wi-Fi, samt te- og kaffemaskiner. Fasilitetene inkluderer en restaurant og en stilfull cocktailbar. Det finnes også et forretningssenter, tre møterom og et treningssenter. 

*** Hotel Klettur  

Hotel Klettur ligger kun et steinkast fra sentrum. Hotellet har 86 rom – 66 standard rom og 20 Deluxe rom. 10 av Deluxe rommene har egen balkong og de andre 10 rommene har en flott utsikt over bukta og fjellene omkring. Hotellet har egen bar i første etasje med et stort utvalg av islandsk øl.

 ** Hotel Cabin    

Hotellet har en utmerket beliggenhet med gangavstand til sentrum samt Laugardalur friområde. Hotellets salatbar tilbyr en deilig lunsjbuffet til en fornuftig pris. Hotel Cabin har små rom og er ideelt for reisende som tenker på budsjettet.  

 

 

 

 

  • Fly t/r fra Oslo
  • Flyplasskatter og avgifter
  • Ekspedisjonsgebyr
  • 2 hotell netter på ett kvalitetshotell i Reykjavik inkludert frokost. 
  • Northern Lights tour med buss med Reykjavik Excursion

Alltid med Icelandair

  • 23 kg samt 10 kg håndbagasje
  • Individuelt underholdningsystem
  • Gratis setereservasjon
  • Gratis barnemåltid

Begrenset med antall plasser.

Alle pakkepriser er basert på ledig kapasitet. Høyere priser kan forekomme dersom de rimeligste billettene er utsolgt.


Medlem av Danske Reisegarantifondet nr 73

Lignende Pakker

Fly & Drive

fra kr. 3.071,-

Fantastisk natur og god veistandard gjør Island enkelt å utforske på egenhånd med leiebil. Fjell, lavalandskap og fossefall gjør bilturen til et eventyr i seg selv.
Fly & Drive