fra kr. 3.241,-

Møt EVE Online tilhengere fra hele verden, 12 - 14 april 2018 på Island.

Bestill nå

Reis til Reykjavik, Island for  EVE Online Fanfest 2018 og kos deg med fantastisk natteliv og den spektakulære naturen som omkranser vertsbyen, Europas nordligste hovedstad! Du får en god start siden Fanfest holdes på det futuristisk designede konserthuset Harpa og konferansesenter, en elegant bygning med toppmoderne fasiliteter i den naturskjønne havnen i Reykjavik. Mens du er på Island, hvorfor ikke legge til noen dager for å oppleve øyas skjønnhet og oppdag selv hvorfor så mange mennesker har blitt inspirert av dette vakre landet? Du kan slappe av i varme kilder, utfordre deg selv med fjellklatring, eller ta en økologisk middag på en av mange restauranter i verdensklasse bare minutter fra det berømte nattelivet i Reykjavik. Med godt planlagte turer er alle Islands underverk lett tilgjengelige for tilreisende. Bestill i dag, den mest fleksible måten å se Island - en "Iceland City Break" - pakke med en rekke à la carte-alternativer, året rundt, utvidede hotellalternativer og flyplasstransfer! Når du har valgt hotell, kan du legge til turer og flyplasstransfer.

Hvis du ikke har en EVE Online-konto, kan du opprette en gratis 30-dagers prøvekonto-registrering. Mer informasjon for Fanfest-deltagere finner du på EVE Online

INKLUDERT:

  • Fly tur/retur  Island med Icelandair
  • Alle skatter og avgifter
  • Innsjekket bagasje 23kg og håndbagasje inntil 10kg
  • 2-7 netter på valgt hotell
  • Daglig skandinavisk frokostbuffet på alle hoteller utenom Icelandair Hotel Reykjavik Natura, Icelandair Hotel Reykjavik Marina og Hilton Reykjavik Nordica (Kjøpes på plass)

BETINGELSER

Begrenset med antall plasser.

Alle pakkepriser er basert på ledig kapasitet. Høyere priser kan forekomme dersom de rimeligste billettene er utsolgt.


Medlem av Danske Reisegarantifondet nr 73

Lignende Pakker

Fly til Island og opplev landets tre mest berømte naturseverdigheter, kjent som The Golden Circle eller Den Gylne Sirkel.
Gullfoss og Geysir opplevelse

Iceland Airwaves

fra kr. 3.369,-

Bli med og feire 20 års jubileum for Iceland Airwaves, Reykjaviks største musikkfestival 07. - 10. november 2018!
Iceland Airwaves