fra kr. 910,-

Drømmer du om å teste deg selv uten at det blir halsbrekkende? Har du lyst til å gå over de imponerende isbreene med kyndig veiledning?

Du kan gjøre din tur til Island til et spennende eventyr med en brevandring på Sólheimajökull.

Drømmer du om å teste deg selv uten at det blir halsbrekkende? Har du lyst til å gå over de imponerende isbreene med kyndig veiledning? Svarer du ja venter et fantastisk iseventyr på din reise til Island: Sólheimajökull, som er en del av Mýrdalsjökull (jökull = isbre), byr på gode utfordringer og det er naturligvis sørget for det nødvendige utstyret. Når du er kledd for anledningen er det bare å komme seg av sted, ut i den barske og vakre verden med flere tusen år gammel is, dype kløfter og dramatiske isskulpturer.

Du vil få undervisning i bruk av basisutstyr som brukes på en isbre og får du blod på tann kan du også forsøke isklatring. Turen varer 8 til 10 timer og gjennomføres når værforholdene tillater det. Pakken inkluderer transport, guide og nødvendig sikkerhetsutstyr. Mat og drikke er ikke inkludert, men kan kjøpes to ganger underveis på uflukten.

Hvordan bestille: Du kan legge til bestillingen på to måter.

1) Imens du bestiller din pakkereise til Island, etter at du har valgt pakken, reisedager og overnatting, får du muligheten til å velge tilleggstjenester fra listen nedenfor.

2) Har du allerede bestilt pakkereise, kan du finne bestillingsnummeret ditt her og følge instruksene for tilleggstjenester.

Lignende Pakker

Flybuss

fra kr. 200,-

Flybussen har avganger i forbindelse med hver ankomst og avreise fra Keflavik flyplass. Flybussen kjører til og fra BSI (bussterminalen i Reykjavik).
Flybuss