fra kr. 885,-

Opplev isbreen på nært hold!

På din reise til Island kan du oppleve isbreen på nært hold med dagsturen "Blue Ice - Isbrevandring". Du får muligheten til både å oppleve en isbre på nært hold og utfordre deg selv samtidig, du kan nemlig prøve isklatring. Turen går til Sólheimajökull på Islands vakre sørkyst, og varer i ca. ni timer inkludert transport til og fra Reykjavík.

Inkludert: Henting fra Reykjavik, isbrevandring på Sólheimajökull isbre, en introduksjon til isbreklatring, utstyr til isbrevandring/klatring og pakket lunsj. Avgang: (henting på hotellet 30 minutter før avgang)
Varighet: ca 9 timer inkl transfer
Sesong: 15.05-15.09.2012
Pris: 855 kr.

Hvordan bestille: Du kan legge til bestillingen på to måter.

1) Imens du bestiller din pakkereise til Island, etter at du har valgt pakken, reisedager og overnatting, får du muligheten til å velge tilleggstjenester fra listen nedenfor.

2) Har du allerede bestilt pakkereise, kan du finne bestillingsnummeret ditt her og følge instruksene for tilleggstjenester.

Lignende Pakker

Brevandring

fra kr. 910,-

Drømmer du om å teste deg selv uten at det blir halsbrekkende? Har du lyst til å gå over de imponerende isbreene med kyndig veiledning?
Brevandring

Flybuss

fra kr. 200,-

Flybussen har avganger i forbindelse med hver ankomst og avreise fra Keflavik flyplass. Flybussen kjører til og fra BSI (bussterminalen i Reykjavik).
Flybuss