fra kr. 3.331,-

Det er ingen grunn til å frykte høsten, for når det er aller mørkest venter årets cooleste festival, nemlig Iceland Airwaves.

Bestill nå

Iceland Airwaves 04. - 8.11 2015

 

Det fins ingen grunn til å bekymre seg over at høsten nærmer seg, for det betyr nemlig at Iceland Airwaves festivalen nærmer seg.

Bli med på en 5 dagers musikk festival som endrer verdens nordligste hovedstad, Reykjavik,  til et stort dansegulv. Marker i kalenderen allerede nå for Iceland Airwaves 2015 er noe du ikke vil gå glipp av! 

 

Les mer om Iceland Airwaves og hvorfor du skal bli med på denne fantastiske festivalen

 

VIKTIG INFORMASJON: Aldersgrensen for festivalen er 20 år

 

Björk er bekreftet for Iceland Airwaves, samt John Grant med den islandske symphony orchestra. 

 

Angående Björk i Eldborg i Harpa den 7.november kl. 15:00

Denne konserten er inkludert i Iceland Airwaves billettprisen men det finnes begrenset antall billetter. Første mann til mølla gjelder. Billetter blir delt ut fredag 6.november kl 12:00 på Media Center i Harpa.

En ekstra konsert blir holdt av Björk tirsdag 3.november på samme sted, Eldborg i Harpa. Salg av billetter starter kl 12:00 fredag 27.mars på nettsiden harpa.is. De som allerede har en Iceland Airwaves billett kan bestille billetter dagen før torsdag 26.mars fra kl 12:00. De som allerede har en Icelandair Airwaves billett vil få en epost fra oss med mer detaljer om hvordan de kan kjøpe billetter.

 

Angående John Grant + den islandske symfoniorkestre den 5.november

Denne konserten er inkludert i Iceland Airwaves billettpris men det finnes begrenset antall billetter. Første mann til mølla gjelder. Billetter blir delt ut torsdag 5.november kl. 12:00 på Media Center i Harpa. 


Her kan du finne mer informasjon om hotellene som du kan velge i mellom. Vær opmerksom på at hotellene kan ha begrenset kapasitet i enkelte perioder. 

**** Hilton Reykjavik Nordica     

Hilton Reykjavik Nordica ligger sentralt til i Reykjavik, beliggende mellom sentrum, den historiske delen av byen og forretningsområdet.   
I Reykjavik finner du gode shopping muligheter, fantastiske restauranter, barer og historiske monumenter. 
De største attraksjonene ligger bare noen få minutter unna, noe som gjør hotellet ideelt plassert for at få det beste ut av hovedstaden. I fem minutters gangavstand finner du Laugardalur utendørs aktivitetspark – med et av Reykjavik beste utendørs svømmebasseng – botaniske hager, fornøyelsesparker og dyrepark, samt Islands største idrettsanlegg.

 **** Icelandair Hotel Reykjavik Marina     

Hotellet ligger i den livlige havnen i sentrum distriktet. Icelandair Hotel Reykjavik Marina er ikke bare et hotell i Reykjavik. Hotellets særegne stil og fargerike atmosfære sammen med det vennlige vertskapet gjør ett opphold her til noe unikt. 
Icelandair Hotel Reykjavik Marina er trolig det eneste hotellet i verden hvor du nesten kan berøre de enorme skipene i tørr dokk.

**** Icelandair Hotel Reykjavik Natura   

Icelandair Hotel Reykjavik Natura er nylig oppusset og er et av våre beste hotel alternativer. På innsiden finner du en varm og innbydende atmosfære fylt med gjennomtenkte detaljer inspirert av den vakre naturen som omgir eiendommen selv. På hotellet omfavnes du av den islandske arven - inkludert kunstverk fra lokale kunstnere og de ferskeste lokale råvarene i restauranten. I tillegg har hotellet SPA med geotermisk innendørsbasseng.

**** Radison Blu Hotel Saga        

Radisson Blu Hotel Saga gir med sin optimale beliggenhet gjestene et godt utgangspunkt for å utforske Islands fortrollende sentrum. Hotellet har alt av bekvemmeligheter, som to restauranter, treningssenter og SPA. Restaurant Grillid i topp etasjen på Radisson Blu Hotel Saga er verdt et besøk, restauranten har utsikt over hele byen, og utsøkt mat. Det kan nevnes at flere kokker herfra her deltatt i Bocuse d’Or.    

 

*** Hotel Klettur
  

Hotel Klettur ligger kun et steinkast fra sentrum. Hotellet har 86 rom – 66 standard rom og 20 Deluxe rom. 10 av Deluxe rommene har egen balkong og de andre 10 rommene har en flott utsikt over bukta og fjellene omkring. Hotellet har egen bar i første etasje med et stort utvalg av islandsk øl.

 ** Hotel Cabin    

Hotellet har en utmerket beliggenhet med gangavstand til sentrum samt Laugardalur friområde. Hotellets salatbar tilbyr en deilig lunsjbuffet til en fornuftig pris. Hotel Cabin har små rom og er ideelt for reisende som tenker på budsjettet.  

 

 

  • Inkludert i pakken fra kun 3.331,- er:
  • Fly t/r. inkl. flyplasskatter og servicegebyr
  • Billett til Iceland Airwaves festivalen
  • Hotel overnatninger på ett kvalitetshotell i Reykjavik inkludert frokost. 

Alltid med Icelandair

  • 23 kg samt 10 kg håndbagasje
  • Individuelt underholdningsystem
  • Gratis setereservasjon
  • Gratis barnemåltid

 Ønsker du å kjøpe kun fly og billett til festivalen er prisen fra kr 2.911,-

Begrenset antall plasser.

Kan kun bestilles online.

Alle pakkepriser er basert på ledig kapasitet.


Høyere priser kan forekomme dersom de rimeligste billettene er utsolgt.