fra kr. 2.365,-

En kort reise på et par dager behøver ikke alltid å finne sted i helgen.

Bestill nå
En kort reise på et par dager behøver ikke alltid å finne sted i helgen. Gjør hverdagen litt mer spennende og reis midt i uken. Da kan du oppleve Reykjavik på en annerledes og roligere måte. Byens glimrende tilbud er fortsatt tilstede sammen med den vakre naturen.

 

 

 

Her kan du finne mer informasjon om hotellene som du kan velge i mellom. Vær opmerksom på at hotellene kan ha begrenset kapasitet i enkelte perioder. 

 

**** Hilton Reykjavik Nordica     

Hilton Reykjavik Nordica ligger sentralt til i Reykjavik, beliggende mellom sentrum, den historiske delen av byen og forretningsområdet.   
I Reykjavik finner du gode shopping muligheter, fantastiske restauranter, barer og historiske monumenter. 
De største attraksjonene ligger bare noen få minutter unna, noe som gjør hotellet ideelt plassert for at få det beste ut av hovedstaden. I fem minutters gangavstand finner du Laugardalur utendørs aktivitetspark – med et av Reykjavik beste utendørs svømmebasseng – botaniske hager, fornøyelsesparker og dyrepark, samt Islands største idrettsanlegg.

 **** Icelandair Hotel Reykjavik Marina     

Hotellet ligger i den livlige havnen i sentrum distriktet. Icelandair Hotel Reykjavik Marina er ikke bare et hotell i Reykjavik. Hotellets særegne stil og fargerike atmosfære sammen med det vennlige vertskapet gjør ett opphold her til noe unikt. 
Icelandair Hotel Reykjavik Marina er trolig det eneste hotellet i verden hvor du nesten kan berøre de enorme skipene i tørr dokk.

**** Icelandair Hotel Reykjavik Natura   

Icelandair Hotel Reykjavik Natura er nylig oppusset og er et av våre beste hotel alternativer. På innsiden finner du en varm og innbydende atmosfære fylt med gjennomtenkte detaljer inspirert av den vakre naturen som omgir eiendommen selv. På hotellet omfavnes du av den islandske arven - inkludert kunstverk fra lokale kunstnere og de ferskeste lokale råvarene i restauranten. I tillegg har hotellet SPA med geotermisk innendørsbasseng.

**** Radison Blu Hotel Saga        

Radisson Blu Hotel Saga gir med sin optimale beliggenhet gjestene et godt utgangspunkt for å utforske Islands fortrollende sentrum. Hotellet har alt av bekvemmeligheter, som to restauranter, treningssenter og SPA. Restaurant Grillid i topp etasjen på Radisson Blu Hotel Saga er verdt et besøk, restauranten har utsikt over hele byen, og utsøkt mat. Det kan nevnes at flere kokker herfra her deltatt i Bocuse d’Or.    

 
*** Park Inn Island
     

Dette hotellet i Reykjavik er ideelt plassert i det finansielle distriktet av byen, kun tre kilometer fra sentrum og nær attraksjoner som Laugardalur park og botanisk hage. Park Inn by Radisson har 119 romslige og komfortable rom, med elegante bad, satelitt-TV og tilgang til gratis trådløst internett. Gjestene kan nyte frokost hver morgen i hotellets restaurant, som også serverer en grab & run frokost for tidlig reisende.  

*** Hotel Klettur  

Hotel Klettur ligger kun et steinkast fra sentrum. Hotellet har 86 rom – 66 standard rom og 20 Deluxe rom. 10 av Deluxe rommene har egen balkong og de andre 10 rommene har en flott utsikt over bukta og fjellene omkring. Hotellet har egen bar i første etasje med et stort utvalg av islandsk øl.

 ** Hotel Cabin    

Hotellet har en utmerket beliggenhet med gangavstand til sentrum samt Laugardalur friområde. Hotellets salatbar tilbyr en deilig lunsjbuffet til en fornuftig pris. Hotel Cabin har små rom og er ideelt for reisende som tenker på budsjettet.  

 

 

 

Begrenset antall plasser.

Kan kun bestilles online.


Alle pakkepriser er baseret på ledig kapasitet. Høyere priser kan forekomme dersom de rimeligste billettene er utsolgt.


Medlem av Reisegarantifondet nr 73