17.05.2011 10:18
Icelandair markerer åpningen av den nye ruten til Washington D.C. med å forlenge sesongen til januar 2012.

Den 17. mai gikk første flyvning til Washington D.C., Icelandairs nyeste destinasjon i USA. Den opprinnelige planen var å ha flyvninger fra 17. mai til 13. september, men i april ble sesongen forlenget med en måned og antall ukentlige flyvninger økte fra fire til fem i juli og august måned. Nå er det besluttet å fortsette flyvninger til Washington D.C. fire ganger i uken frem til 8. januar 2012.

Med denne utvidelsen økes antall avganger til Washington D.C. med 70 avganger i forhold til den opprinnelige planen. Utvidelsen betyr også at vinterpausen blir ganske kort, nemlig kun et par måneder før ruten gjentopptas i mars 2012.

Også i år har Icelandair to daglige avganger til Boston og New York i sommer månedene, henholdsvis morgen og ettermiddag. Alt i alt har Icelandair 53 ukentlige avganger til Nord-Amerika denne sommeren.

Icelandair har vært i luften i over 70 år og flyr i dag til 30 destinasjoner i Nord-Amerika og Europa: New York, Boston, Minneapolis/St.Paul, Seattle, Orlando og Washington D.C. i USA samt Toronto og Halifax, Nova Scotia i Canada.
Icelandair sine skandinaviske destinasjoner er: København, Billund, Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Stockholm og Gøteborg. Selskapet transporterer årlig ca. 1,5 millioner passasjerer til, fra og via Island med Keflavik som knutepunkt.