Saga Lounge på Keflavik International Airport på Island er et paradis for Saga Class og Economy Comfort passasjerer med en unik følelse av Island.

I de senere årene, har Islands natur og kultur blitt en betydelig del av Icelandair`s kjennemerke, som er tydelig i hver eneste detalj i den nye Saga Lounge. Fra møbler til kunstverk, det lyse og innbydende rommet er designet for å reflektere Icelandairs sterke islandske røtter.

Designet kommer fra de islandske interiør designerne Eggert Ketilsson og Stígur Steinþórsson, hvor elementer inkluderer en peis av columnar basalt og en varde laget av lokale bergarter. Bilder av Sigurgeir Sigurjónssons islendinger og islandske fossefall fyller plassen. I tillegg skildrer salongen Icelandairs 75-årige historie med bilder og kunstverk.

Salongen er en plass for å oppleve litt av Island, men fremfor alt er det et sted for å slappe av og lade opp. Gjestene vil nyte et bredt spekter av forfriskninger og islandske spesialiteter, og det er et perfekt sted å ta opp datamaskinen. Det er også tilgang til diverse nyheter fra ulike Icelandair destinasjoner.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår Saga Lounge på din neste reise.

Click here for information on access rules.