Møt Hekla Aurora

Ikledd fargene fra det vakre islandske vinterlandskapet vil vårt fly Hekla Aurora fly nordlyset over Atlanteren hver eneste dag. Ikke bare er vår Boeing 757 vakker å se på, i tillegg belyses Hekla Auroras interiør av spektakulært stemningslys som gjenskaper nordlyset.

Den nye uniformen er bare én del av promoteringen av Icelandairs stop-over kampanje. Dette spennende alternativet gir deg muligheten til å stoppe på Island i opptil syv netter uten ekstra kostnad i flybilletten når du reiser mellom Europa og Nord -Amerika. Det vil gi deg tid til å utforske hva Island har å tilby.

Spørsmål om Hekla Aurora?

Hvor flyr Hekla Aurora ?

-Du finner Hekla Auroras tredagers ruteplan nedenfor. Vær oppmerksom på at planen kan endres uten varsel.

Hvorfor valgte dere nordlyset?

-Nordlyset er et fantastisk naturfenomen og Island er kjent som et av stedene i verden med størst sjanse for å få øye på nordlyset, det gjorde det til det perfekte tema for vårt nye fly!

Hvor lenge vil Hekla Aurora være dekorert med nordlysets farger?

-Det er per nå ikke bestemt noen sluttdato.

Er det noe spesielt med interiøret om bord Hekla Aurora?

-Ja! Vi har satt opp et brilliant og vakkert LED-lys system som replikerer nordlyset i hele kabinen. Det finnes også Wi-Fi om bord slik at du kan poste alle dine #MyStopover bilder i sanntid!

Hva betyr Hekla Aurora?

-‘Hekla’ er et tradisjonelt islandsk jentenavn og også navnet til en av Islands mest kjente vulkaner. ‘Aurora’ refererer til nordlyset. Vi synes det passer perfekt sammen, er du ikke enig?

Hekla Aurora
Play Video
Wi-Fi

Hvor vil Hekla Aurora befinne seg neste gang?

Nedenfor finner du planlagt rute for Hekla Aurora de nærmeste dagene. Vær oppmerksom på at tidene kan endres på kort varsel, rutetabellen holdes dog kontinuerlig oppdatert, slik vet du hvor hun er tenkt å befinne seg!

Avgang
Tid / dato
Ankomst
Tid / dato
Hekla Aurora

Lyst til å fly med Hekla Aurora?

Fortell oss når, hvor og hvorfor du har lyst til å fly med Hekla Aurora. Så kanskje, når du ankommer flyplassen, venter nordlyset på deg!

Er påkrevd
Er påkrevd
Er påkrevd
Er påkrevd