Incredible Stopover
Se video

Spektakulær Stopover

Spektakulær Stopover
Dette spektakulære Stopover tilbudet er for de reisende på jakt etter en eksklusive og minneverdig stopover. Med et skreddersytt program og privat hotell i et fyrtårn, er dette stopover pakken absolutt vert sitt navn - spektakulær stopover. Fyret, som er over hundre år gammelt, er det eneste aktive fyrtårnet hvor besøkende kan bo. Noe som gjør det til noe av det mest eksklusive overnattings tilbudet på Island. Fyret har sin beliggenhet på Islands sørligste punkt, i det fantastiske området rundt Vík í Mýrdal.

Hotellet er inne i det ombygde Dyrhólaey fyret, datert helt bak til 1910, med beliggenhet på sørkysten av Island. Ingen har tidligere hatt muligheten til å overnatta i fyret, men etter en fantastisk forvandling, åpnes det opp for overnattingsgjester under en begrenset periode. Her tilbys praktfull utsikt i alle retninger, inkludert den endeløse islandske kystlinjen, den imponerende isbreen Mýrdalsjökull, og et stort lava område som strekker seg helt ut til havet. Oppgaven med å omvandle fyret blev gitt til den flinke islandske designeren Guðbjörg Magnúsdóttir. Med inspirasjon fra naturen, har hun skapt en plass hvor naturfarger møter komfortable omgivelser og har hevet hotelopplevelsen til en himmelsk opplevelse.

Lighthouse - Incredible Stopover

Spektakulære stopover

I tillegg til et opphold i fantastiske omgivelser, kan den reisende velge mellom en rekke utvalgte aktiviteter for å gjøre turen komplett. Tilvalg av aktiviteter kan inkludere privat guide, helikoptertur rundt Reykjavik og de omkringliggende fjellene. En tur til bl.a. Gljúfrabúi, Seljalandsfoss og Skogafoss fossefall, og turer opp Solheimajøkullbreen eller riding. Oppdag de vakre svarte strendene på Reynisfjara eller ta en avkoblende tur til Fontana Spa. Alle pakker inkluderer privat sjåfør og et opphold på Marina Reykjavik, med idyllisk utsikt over Reykjaviks havn.

Icelandair har satt sammen disse pakkene for å vise frem sin stopover-tjeneste, som gir transatlantiske passasjerer mulighet til å ta et stopp på Island i opptil syv netter uten ekstra kostnad i flyprisen. Icelandair kobler 25 destinasjoner i Europa med 15 destinasjoner i Nord-Amerika, så det er nå enklere enn noensinne å ta en stopover på Island.

Fyrtårnet der du tilbringer en av nettene drives av Icelandair Hotel Vik, som vil gi et personlig preg ved velkomst, deilig frokost og en egen kokk som tilbereder en fin middag med lokale råvarer.

En spektakulær stopover-pakke kan f.eks. inkludere denne type program:

Ankomstdag

Din private sjåfør henter deg på flyplassen, klar for å ta deg direkte til Hotel Marina Reykjavik for innsjekk.

Dag to

Din sjåfør tar deg til Thingvellir nasjonalpark og videre til Laugavatn Fontana Spa & Wellness Center, for noen timer med avkobling.

Etter en fin opplevelse fortsetter turen langs sørkysten, gjennom vakre fjell og vulkansk landskap som inkluderer den aktive vulkanen Hekla, Eyjafjallajökull som brøt ut 2010, og isbreen Mýrdalsjökull som under seg skjuler den brennende Katla-vulkanen. På denne turen vil du også besøke både Seljalandsfossen, hvor du kan gå bak fossefallet og den nærliggende Skógafossen med sin forførende natur.

Kvelden vil du tilbringe i fyret, hvor du vil bli servert middag laget av din private kokk.

Dag tre

Etter frokost vil din private sjåfør hente deg 5,5 timer før avreise fra Keflavik for en kjøretur langs sørkysten via små fiskelandsbyer.

Disse pakkene er til for de som vil oppleve en unik stopover og få med seg det unike Island har å tilby. Hvis du har noen spesielle ønsker eller interesser, vennligst gi oss beskjed og vi vil sørge før å oppfylle dem.

Icelandair Hotel Reykjavík Marina, is situated in Reykjavík city centre, in a completely renovated four-story building that has become a landmark among local residents. This hotel offers colorful and quirky design both inside and out, in lobby, common areas and rooms. New suites are scheduled to open in September but they will be located in two separate houses west of Icelandair Hotel Reykjavík Marina‘s main building.

Denne spektakulære stopover er et samarbeid mellom Icelandair, Icelandair Hotels og Nine Worlds

Før å booke din egen spektakulære Stopover, vennligst kontakt incredible@nineworlds.is for personlig hjelp med å sette sammen unike og minneverdige opplevelser for deg.

Incredible Stopover
Se video

Once in a lifetime experience

Incredible Stopover

Lighthouse Location