Bestill fly fra Oslo (OSL), Norge til Washington D.C. (IAD), USA. Icelandair tilbyr utrolige priser på flybilletter til Nord-Amerika for dem som reiser fra Europa på ferie eller i forretninger.  Planlegg turen din fra Norge til USA, bestill flyvningene dine, og fly fra Oslo to Washington og oppdag den fantastiske østkysten i USA. Vi er et velrennomert flyselskap som har drevet i 75 år. Når du reiser med Icelandair kan du forvente: Punktlighet, valgfritt setevalg og morsom underholdning. Og hvem vet, kanskje du til og med kan lære litt islandsk, og snakke som en viking? Ville ikke det ha vært noe?

Billige fly til USA

Bruk Icelandair for å fly fra Oslo til Washington D.C. På veien stopper du kort på Island for å skifte fly eller hvorfor ikke tilbringe mer tid i Reykjavik og bli litt kjent med Island? Besøk en av våre idylliske fiskerlandsbyer og smak på blodfersk sjømat. Bli kjent med den sjarmerende islandshesten og ri langs en vulkanstrand eller bad i en geysir. Så si “farvel” til Oslo og bestill flybilletter til Washington D.C.

Smithsonian Museum er perfekt for en familiedag. Discovery Theater der har skreddersydde barneforestillinger, og Einstein Planetarium tar deg med til andre universer. Filmentusiast? Sjekk IMAX kinoene med seks kanalers digital surround sound og massiv, fem etasjers høy skjerm.

Dersom du ønsker å oppleve Washingtons severdigheter i et annet lys og vil oppleve en omvisning som tar vare på miljøet, kan du blant annet sykle til Lincoln Memorial, Jefferson Memorial, Franklin D Roosevelt Memorial og Dr. Martin Luther King Jr. Memorial.

Sjekk Icelandairs billige europeiske flybilletter fra Oslo (OSL) til Washington D.C. (IAD) og planlegg ferien din nå! 

Kos deg med en Stopover på Island!

Fly til USA fra Europa! Hvorfor ikke ta en stopover på Island når du skal fly fra Oslo til Washington D.C? Du kan bytte fly og komme deg videre på under en time, eller bruke et par timer ekstra og roe deg ned i det oppkvikkende vannet i Den blå lagunen. Eller bli opp til sju netter uten ekstra omkostninger og se de vakre nordlysene, eller dykk i noe av det reneste vannet i verden mellom de to kontinentene Europa og Nord-Amerika. Når du flyr med Icelandair tar vi den raskeste, nordlige ruten, som sparer tid.

Fly til USA: OSL til IAD – Flyplassinformasjon: 

 • raske, enkle forbindelser med Icelandair.  Flynettverket vårt er satt opp slik at det er enkelt å bytte fly og å få flyforbindelse videre. Flyvninger fra Europa til Nord-Amerika er satt opp slik at stopp på Island vanligvis varer mellom 30 og 60 minutter.
 • Reisende fra Oslo (OSL), Norge, til Washington D.C.  (IAD), USA, som ønsker å oppdage Island kan utvide sitt stopp for å kunne nyte den kule kaffekulturen i fargerike Reykjavik eller søke sin indre James Bond og stå på ski på en isbre.
 • Avstanden fra Oslo lufthavn (OSL) til Washington D.C. (IAD) er ca. 6,253 km.
 • Washington Dulles International Airport ligger 42 km vest for Washington sentrum. Den er oppkalt etter John Dulles, den 52. utenriksministeren, som tjente President Dwight D. Eisenhower.
 • Terminalen på Washington Dulles International Airport består av en hovedtemrinal og terminalbygg på midten: Haller A/B og C/D. Flyplassen har fire rullebaner.
 • For å komme fra Washington Dulles  flyplass til sentrum av Washington D.C. kan du reise med SuperShuttle, en service med delte turer i byområdet, reise med ekspressbuss eller Metrorail.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hva har han med servietter å gjøre? På ruter fra Europa til Nord-Amerika har vi lyst til at du skal lære litt om Island, så vi har lagt ut litt informasjon om landet vårt rundt omkring på hele flyet, og til og med gitt maten vår navn basert på islandske naturfenomener.
 • Kort ned på flytiden! Takket være Icelandairs nordlige ruter er varigheten på flyvninger fra Oslo til Washington D.C. ofte vesentlig mindre enn med andre flyselskaper.
 • flyvninger fra Oslo til Washington D.C kan du: lære deg et par islandske fraser, kose deg med en deilig, islandsk smultring, og til og med drikke vårt verdensberømte isbrevann.
 • Det serveres et gratis, varmt måltid for barn på alle Icelandairs flyvninger fra Europa til USA. Og innpakningen kan gjøres om til en kul, kreativ barneleke.
 • Slapp av på reisen til Reykjavik. *Det er tepper og puter i alle seter på ruter fra Europa til Nord-Amerika – de kommer til og med med en islandsk vuggevise.
 • Reis i luksus med Icelandairs Saga Class  og start reisen din med et besøk til vår avslappende Saga lounge for overdådige godbiter og et glass med bobler før du nyter gormetmiddag om bord.
 • Det personlige underholdningssystemet er tilgjengelig på nesten alle flyvninger fra Europa til USA og det tilbyr et flott utvalg av programmer for alle. Med over 150 timer med programmer er det underholdning for enhver.
 • Glad i musikk? Vi har samlet en rekke spor som passer alle musikksmaker. Med over 40 album og 7 unike spillelister, kan du bare lene deg tilbake og la musikken roe deg ned.
 • Bruk Icelandair for å fly fra Oslo til Reykjavik på den neste ferien din, så vil du ha den spesielle gleden av å fly med det eneste flyselskapet i verden som kaller opp flyene sine etter vulkaner. Nå kan du prøve å uttale dette: Eyjafjallajökull. Vanskelig? Prøv igjen. "Øy-a-fjall-a-JØ-kul" Litt enklere, ikke sant? Og nå kan du snakke islandsk.
 • Fra sentrum i Washington D.C. Kan du ta Metrobussen eller Silver Line for å komme til Washington Dulles International Airport (IAD).
 • Glen Echo Park in Bethesda, Maryland er perfekt for barn, med dukketeater og sjarmerende karusell.
 • Gratis underholdning? Millennium scenen på John F Kennedy Center for Performing Arts har s gratis underholdning hver dag kl. 18.00.
 • Pittoreske, koloniale Alexandria er perfekt hvis du vil slappe av, med marina, boutiquer og butikker. Ta en tur med hest og vogn eller et elvekrus rundt i denne sjarmerende byen.

DEL FLYVNINGER FRA OSLO TIL NEW YORK