Bestill billige flybilletter fra Oslo (OSL), Norge til Reykjavik (KEF), Island. Icelandair tilbyr lave priser på flyvninger til Island for de som reiser fra Europa på ferie og i forretninger.  Planlegg turen fra Europa til Island, bestill flybillettene og fly fra Oslo til Reykjavik. Når du flyr med Icelandair, som kunder har satt sin lit til i over 75 år, kan du se frem til: punktlighet og gratis setevalg. Og man vet jo aldri, kanskje du kan lære deg noen islandske fraser og imponere vennene dine. Ville ikke det ha vært noe?

Billige fly til Island 

Bruk Icelandair for å fly fra Oslo til Reykjavik.

Velkommen til Island, landet av ild og is, hvor eleganse møter en natur som kan ta pusten fra en. Utforsk verdens nordligste hovedstad og nyt islandsk kaffekultur og gourmetmat, opplev det dansende nordlyset eller besøk sjarmerende fiskerlandsbyer. Så si “farvel” til Oslo og bestill flybilletter til Reykjavik.

Kom og nyt islandsk kultur. Ta en titt gjennom våre kule konseptbutikker og lær om islandsk design. Ri på hest langs strender med svart, vulkansk sand, bad i naturlige bekker eller kjør snøscooter på en isbre. 

Sjekk Icelandairs billige europeiske flybilletter fra Oslo (OSL) til Reykjavik (KEF) og planlegg ferien din nå!  

Fly til Island: OSL til KEF – Flyplassinformasjon: 

 • Avstanden fra Oslo lufthavn (OSL) til Reykjavik International Airport (KEF) er ca. 1781 km.
 • Keflavik International Airport (KEF) ligger ca. 50 kilometer sørvest for Reykjavik sentrum. 
 • Det fullstendige navnet til flyplassen er: Keflavik International Airport. Men siden ikke så mange vet at Keflavik er en liten by like utenfor Reykjavik, blir den ofte kalt Reykjavik Keflavik International Airport. Noen kaller den bare Keflavik.
 • Keflavik International Airport (KEF) har 1 terminal, tidligere kalt The Leifur Eriksson Air Terminal.  Leifur Eriksson var en norrøn oppdager betraktes som den første europeeren til å sette sin fot i Nord-Amerika, fem århundrer før Columbus. 
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hva har han med servietter å gjøre? På ruter fra Europa til Nord-Amerika har vi lyst til at du skal lære litt om Island, så vi har lagt ut litt informasjon om landet vårt rundt omkring på flyet, og til og med gitt maten vår navn basert på islandske naturfenomener.
 • flyvninger fra Oslo til Reykjavik kan du: lære deg et par islandske fraser, kose deg med en deilig, islandsk smultring, og til og med drikke vårt verdensberømte isbrevann.
 • Slapp av på reisen til Reykjavik. Det er tepper og puter på alle flyvninger – de kommer til og med med en islandsk vuggevise.
 • Hvorfor ikke reise i ekte stil og luksus og kose deg med god mat og drikke? Icelandairs Saga Class-opplevelse starter med et gratis besøk i vår Saga lounge for smakfulle godbiter og deilig drikke, før du får en gourmetopplevelse ombord
 • Det private underholdningssystemet er tilgjengelig på nesten alle flyvninger fra Europa og tilbyr et fullt utvalg av filmer, serier og musikk for deg og barna dine. Med over 150 timer med programmer finnes det noe for alle.
 • Glad i musikk? Vi har en rekke låter du kan velge mellom. Med 40 album og 7 unike spillelister kan du lene deg tilbake, slappe av og la musikken roe deg ned
 • Bruk Icelandair til å fly fra Oslo til Reykjavik på den neste ferien din, så vil du ha den spesielle gleden av å fly med det eneste flyselskapet i verden som kaller opp flyene sine etter vulkaner. Nå kan du prøve å uttale dette: Eyjafjallajökull. Vanskelig? Prøv igjen. "Øy-a-fjall-a-JØ-kul" Litt enklere, ikke sant? Og nå kan du snakke islandsk.
 • Det finnes en annen liten flyplass i Reykjavik, nær sentrum av byen. Men med mindre du befinner deg i et privatfly eller skal fly til andre deler av Island, Grønnland eller Færøyene, kommer du til å lande på Keflavik International Airport
 • Bli inspirert av nordlysets mangeskiftende fargespill i de mørkere månedene på Island.
 • Festløver vil elske Reykjaviks livlige uteliv, som blomstrer hele året, og hvor danselysene på nattklubbene bare lyser og lyser…
 • For en annerledes type magi, kan du oppleve Islands 24 timer med dagslys. Noen som har lyst til å spille en runde golf ved midnatt?

DEL FLY FRA OSLO TIL REYKJAVIK