Bestill fly fra Oslo (OSL), Norge til New York (JFK), USA. Icelandair tilbyr utrolige priser på flybilletter til Nord-Amerika for de som reiser fra Europa på ferie eller i forretninger.  Organiser turen din fra Europa til USA, bestill flybillettene og fly fra Oslo til the Big Apple! Når du flyr med Icelandair, som kunder har satt sin lit til i over 75 år, kan du regne med: punktlighet, redusert flytid på grunn av våre kortere, nordlige ruter over Atlanterhavet. Og man vet jo aldri, du kan kanskje til og med lære deg et Viking-ord eller to som du kan imponere noen med.

Billige flybilletter til USA

Bruk Icelandair for å fly fra Oslo til New York. Underveis kan du stoppe en stund på Island for å bytte fly, eller hvorfor ikke bruke litt tid i sjarmerende Reykjavik og bli kjent med alt det foruderlige Island har å by på? Har du lyst til å treffe lokalbefolkningen? Du kan stikke innom et av de mange geotermiske svømmebassengene og høre siste nytt i boblebadene. Er du kulturinteressert, kommer du til å elske museene og galleriene, som alle befinner seg innen gåavstand i sentrum av Reykjavik. Så si farvel til Oslo og bestill fly til New York.

Et besøk til New York er ikke komplett uten en tur innom Grand Central. Utforsk Whispering gallery og de hemmelige passasjene, med utrolig utsikt over alt som skjer. Eller bare ta deg en kaffe og sitt og se på mens New Yorkere bedriver sine daglige gjøremål. For de som elsker friluftsliv, hvorfor ikke utforske New York State? Knapt 70 km nord for New York City kan du ta fotturer i Hudson Highlands og Bear Mountain. For historieinteresserte venter Tenement-museet  med sine svært underholdende omvisninger om New Yorks første immigranter. Sjekk Icelandairs billige, europeiske flybilletter fra Oslo (OSL) til New York (JFK) og planlegg ferien din nå!

Kos deg med en Stopover på Island!

Fly til USA fra Europa! Hvorfor ikke ta en stopover på Island når du skal fly fra Oslo til New York? Du kan bytte fly og komme deg videre på under en time, eller bruke et par timer ekstra og roe deg ned i det oppkvikkende vannet i Den blå lagune. Eller du kan bli 7 netter uten ekstra kostnad og ha tid til å utforske isbreene, vulkanene og fjordene. I Reykjaviks matverden kan du spise lam rikt på Omega 3, den ferskeste fisken og en av de mest kremete og sunne desertene du finner, den proteinrike skyr. Når du flyr med Icelandair, tar vi den raskeste, nordlige ruten, som sparer tid.

Fly til USA: OSL til JFK – flyplassinformasjon: 

 • raske, enkle forbindelser med Icelandair. Flynettverket vårt er satt opp slik at det er enkelt å bytte fly og å få flyforbindelse videre. Flyvninger fra Europa til Nord-Amerika er satt opp slik at stopp på Island vanligvis varer i mellom 30 og 60 minutter.
 • Reisende fra Oslo (OSL), Norge til New York (JFK), USA som ønsker å utforske Island kan kanskje forlenge stopoveren sin for å ha tid til å møte noen av våre vennlige naboer og finne ut om siste nytt i Islands verden av mote, kunst og design.
 • Avstanden fra Oslo Lufthavn (OSL) til John F Kennedy International Airport (JFK) er ca. 5913 km.
 • I New York kalles flyplassen faktisk JFK. Offisielt er det John F Kennedy International Airport. Den ble kalt New York International Airport- Anderson Field, før den i 1963 ble omdøpt til John F Kennedy International Airport til minne om den tidligere amerikanske presidenten.
 • John F Kennedy International Airport (JFK) har 6 terminaler og AirTrain, en gratis bybane som forbinder disse terminalene.
 • John F Kennedy International Airport (JFK) ligger 24 km fra sentrum av Manhattan i den sørøstre delen av Queens.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hva har han med servietter å gjøre? På ruter fra Europa til Nord-Amerika har vi lyst til at du skal lære litt om Island, så vi har lagt utinformasjon om landet vårt over hele flyet, og til og med gitt maten vår navn basert på islandske naturfenomener.
 • Kort ned på flytiden! På grunn av Icelandairs nordlige ruter, er varigheten på flyvninger fra Oslo til New York ofte vesentlig mindre enn med andre flyselskaper.
 • flyvninger fra Oslo til New York kan du: lære deg et par islandske fraser, smake en islandsk smultring og til og med smake vårt deilige isbrevann.
 • Det serveres et gratis, varmt måltid for barn på alle Icelandairs flyvninger fra Europa til USA. Og innpakningen kan gjøres om til en kul, kreativ barneleke.
 • Det er tepper og puter i alle seter på ruter fra Europa til Nord-Amerika – de kommer til og med med en islandsk vuggevise.
 • Reis i stil med Icelandairs Saga Class og start reisen med et gratis besøk i den superkomfortable Saga- loungen, med et utvalg av deilige snacks og et kaldt glass med noe godt i, før du koser deg med ekstra beinplass og ekstra plass ombord.
 • Det personlige underholdningssystemet om bord er tilgjengelig på nesten alle flyvninger fra Europa til USA og tilbyr et omfattende utvalg av programmer for deg og familien din. Med over 150 timer med programmer er det underholdning for enhver.
 • Vi har noe ekstra for musikkelskere. Vi har satt sammen et stort utvalg av låter du kan høre på. Med over 40 album og 7 unike spillelister, kan du bare lene deg tilbake og la musikken roe deg ned.
 • Bruk Icelandair for å fly fra Oslo til New York på den neste ferien din, så vil du ha den spesielle gleden av å fly med det eneste flyselskapet i verden som kaller opp flyene sine etter vulkaner. Nå kan du prøve å uttale dette: Eyjafjallajökull. Vanskelig? Prøv igjen. "Øy-a-fjall-a-JØ-kul" Litt enklere, ikke sant?
 • Fra New York City sentrum kan du komme deg til John F Kennedy International Airport (JFK) ved å ta Long Island Railroad (LIRR) fra Penn Station eller reise med undergrunnsbanen og deretter AirTrain.
 • Utforsk Central Parks 3500 mål ved å leie sykkel og opplev den mye fotograferte Bow Bridge, Alice in Wonderland-skulpturen og Imagine Mosaic, en hyllest til John Lennon.
 • Liker du kunst med litt snert? Besøk P.S. 1, et kunstgalleri med fingeren på pulsen når det gjelder hva som er nytt.
 • For utsikter som får en til å miste pusten og en spasertur gjennom en annerledes park, kan du oppleve The High Line, 30 etasjer over New Yorks gater.

DEL FLYVNINGER FRA OSLO TIL NEW YORK