Bestill billige flybilletter fra Oslo (OSL), Norge til New York (EWR), USA. Icelandair har lave priser på flybilletter til Nord-Amerika for de som reiser fra Europa på ferie eller i forretninger. Planlegg turen din fra Europa til Statene, kjøp flybillettene og fly fra Oslo til New York. Finn ut hvorfor the Big Apple fortjener mottoet “excelsior” (enda høyere) med sine mange skyskrapere. Icelandair er et flyselskap kunder har satt sin lit til i over 75 år, og når du flyr med oss kan du se frem til: puntklighet, kortere flytid på grunn av våre nordlige ruter over Atlanterhavet, og gratis setevalg. Og hvem vet, kanskje du til og med kan lære litt islandsk, og snakke som en Viking?

Billige flybilletter til USA

Bruk Icelandair for å fly fra Oslo til New York. Underveis kan du ta et kort stopp på Island for å bytte fly, eller hvorfor ikke unne deg en stopover, og utforske landet av ild og is? Bad i en naturlig varmekilde, slipp løs din indre James Bond og stå på ski ned en isbre eller slapp av og drikk prisvinnende islandsk øl. Så si “farvel” til Oslo og bestill flybilletter til the Big Apple.

I New York kan du i fule drag nyte den grønne oasen Central Park, på hele 3400 mål. Spaser eller sykle omkring blant de berømte attraksjonene, den magiske Alice in Wonderland-skulpturen, den sjarmerende Bow Bridge, og Imagine-mosaikken, en hyllest til John Lennon. Battery Park på sørsissen av Manhattan er en annen flott park å utforske. Sjekk ut den flotte utsikten over New York Harbor. Og hvorfor ikke ta et cruise over til Ellis Island og Frihetsgudinnen fra Battery Park? Sjekk Icelandairs billige europeiske flybilletter fra Oslo (OSL) til New York (EWR) og planlegg ferien din nå! 

Kos deg med en Stopover på Island! Hvorfor ikke ta en pause i reisingen med en kort tur på Island?

Fly til USA fra Europa! Hvorfor ikke ta en stopover på Island når du skal fly fra Oslo til New York? Du kan bytte fly på under en time, eller bruke et par ekstra timer og lade batteriene med en spa-opplevelse i Den blå lagune. Eller opphold deg i 7 netter uten ekstra kostnad og opplev den kule kaffekulturen og gourmetmaten i Reykjavik. I de mørkere månedene kan du oppleve det imponerende nordlyset, og om sommeren kan du spille en runde golf ved midnatt. Når du flyr med Icelandair, tar vi den raskeste, korteste nordlige ruten, som sparer deg tid.

Fly til USA: OSL til EWR – flyplassinformasjon: 

 • raske, enkle flyforbindelser med Icelandair.  Flynettverket vårt er satt opp slik at det er enkelt å bytte fly og få flyforbindelse videre. Flyvninger fra Europa til Nord-Amerika er satt opp slik at stopp på Island vanligvis varer i mellom 30 og 60 minutter.
 • Reisende fra Oslo (OSL), Europa til New York (EWR), USA som ønsker å utforske Island kan kanskje forlenge stopoveren sin for å møte noen av våre vennlige naboer og dra på lundefuglsafari, eller besøke våre museer eller gallerier for å lære om alt som har med Vikingene å gjøre.
 • Avstanden fra Oslo Airport (OSL) to Newark Liberty International Airport (EWR) er ca. 5930 km.
 • I New York, på Newark Liberty International Airport EWR, kalles flyplassen vanligvis Newark International Airport. Den pleide å bli kalt Newark Metropolitan Airport.
 • Newark International Airport (EWR) har passasjerterminaler, A, B og C, og den har gratis AirTrain, en bybane, som forbinder terminalene med parkeringsplasser, parkeringsanlegg og leiebilselskaper.
 • Newark International Airport (EWR) ligger ca. 24 km sørvest for Midtown Manhattan i New York.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hva han med servietter å gjøre? På ruter fra Europa til Nord-Amerika har vi lyst til at du skal lære litt om Island, så vi har lagt ut litt informasjon om landet vårt rundt omkring på hele flyet, og til og med gitt maten vår navn basert på islandske naturfenomener.
 • flyvninger fra Oslo til New York kan du: lære et par islandske fraser, unne deg en smakfull, islandsk smultring og nyte vårt forfriskende isbrevann.
 • Det serveres et gratis, varmt måltid for barn på alle Icelandairs flyvninger fra Europa til USA. Og innpakningen kan gjøres om til en kul, kreavtiv barneleke.
 • Slapp av på flyet til New York. Det er tepper og puter i alle seter på ruter fra Europa til Nord-Amerika – de kommer til og med med en islandsk vuggevise.
 • Reis i stil med Icelandairs Saga Class. Nyt et gratis besøk i vår avslappende Saga Lounge for godbiter og forfriskninger før du kan kose deg med beinplass, ekstra plass og uforstyrrethet ombord.
 • Det personlige underholdningssystemet er tilgjengelig på nesten alle flyvninger fra Europa til USA og det tilbyr et flott utvalg av programmer for alle. Sett i gang, la de små kose seg med Angelina Ballerina og Lazy Town.
 • Vi har en fremragende katalog av topp sanger du kan lytte til. Det brede utvalget vårt har over 40 album og 7 unike spillelister du kan lytte til.
 • Bruk Icelandair for å fly fra Oslo til New York på den neste ferien din, så vil du ha den spesielle gleden av å fly med det eneste flyselskapet i verden som kaller opp flyene sine etter vulkaner. Nå kan du prøve å uttale denne: Eyjafjallajökull. Vanskelig? Prøv igjen. "Ey-a-fall-a-JØ-kul." Nå snakker du islandsk.
 • Fra sentrum av New York City kan du komme deg til Newark International Airport (EWR) ved å ta Amtrak eller NJ Transit. Begge går regelmessig.
 • For fristende og forførende smaker kan du sjekke ut Chelsea Markets utvalg av fantastisk mat.
 • Er du på jakt etter et litt annerledes museum? Besøk The Lower East Side Tenement Museum, hvor fortiden bringes til live med oppfinnsomme omvisninger og guider utkledd som historiske immigranter til New York.
 • Har du lyst til å shoppe? Sjekk ut Brooklyn Flea, et helgemarked med en skattkiste av godsaker fra antikkverdenen, smykker og vintageklær.

Del fly fra Oslo til New York