Bestill flybilletter fra Oslo (OSL), Norge, til Boston (BOS), Massachusetts. Icelandair tilbyr gode, lave priser på flybilletter til Nord-Amerika for de som reiser fra Europa på ferie eller i forretninger. Planlegg turen din fra Norge til Nord-Amerika, bestill flybillettene og fly fra det kjølige Norden til det travle Boston! Når du flyr med Icelandair, som kunder har satt sin lit til i over 75 år, kan du regne med: punktlighet, redusert flytid på grunn av våre kortere, nordlige ruter over Atlanterhavet. Og man vet jo aldri, du kan kanskje til og med lære deg et Viking-ord eller to. Tror du ikke et par islandske fraser ville imponere folk?

Billige fly til USA

Bruk Icelandair for å fly fra Oslo til Boston. Underveis gjør du kort stopp på Island for å bytte fly, eller du kan bruke litt lenger tid og bli kjent med lagunene, de varme kildene og lavafeltene våre. De som liker å gå på tur har mye å se frem til. Island har imponerende landskaper å by på, som kan utforskes med eller uten kamera. Er du interesser i kunst og design er din greie, kommer du til å elske alle konseptbutikkene,  boutiquene og gullsmedene på Island.

Så si farvel til Oslo for en stund og skaff deg flybilletter  til Boston på østkysten av USA.

Bli kjent med ett av Bostons mest berømte bryggerier, Samuel Adams Brewery, og se prosessen bak dette mesterlig produserte ølet. Etterpå kan du kose deg med en gratis smaksprøve – skål! For å bli kjent med Bostons rike historie, kan du sjekke ut Freedom Trail og besøke hjemmet til Paul Revere for å finne ut hvordan folk levde på 1770-tallet. Sjekk ut Icelandairs billige europeiske flybilletter fra Oslo (SOL), Norge til Boston (BOS) i Massachusetts og planlegg ferien nå!  

Kos deg med en Stopover på Island!

Fly til Nord-Amerika fra Europa! Hvorfor ikke ta en stopover på Island når du skal fly fra Oslo til Boston?  Du kan jo bare bytte fly og komme deg bort fra flyplassen på under en time, eller bruke et par ekstra timer og lade batteriene med en spa-opplevelse i Den blå lagune. Du kan forlenge oppholdet inntil 7 netter uten ekstra kostnad og oppleve islandsk natur og kultur.  Dra på hvalsafari, spis en deilig hummermiddag eller utforsk stedene hvor de første nybyggerne på Island bodde. Når du flyr med Icelandair, tar vi den raskeste, nordlige ruten, som sparer tid.

Fly til USA: OSL til BOS – flyplassinformasjon: 

 • raske, enkle flyforbindelser med Icelandair.  Flynettverket vårt er satt opp slik at det er enkelt å bytte fly og få en flyforbinfelse videre. Flyvninger fra Europa til Nord-Amerika er satt opp slik at stopp på Island vanligvis varer mellom 30 og 60 minutter.
 • Reisende fra Oslo (OSL), Norge til Boston (BOS), USA som ønsker å utforske Island, kan forlenge stopoveren sin for å ha tid til å slappe av i Den blå lagune eller oppleve Islands isbreer, vulkaner og fjorder.
 • Avstanden fra Oslo lufthavn (OSL) til Boston International Airport (BOS) er ca. 5620 km.
 • I Boston kalles flyplassen vanligvis Boston International Airport. Den er også kjent som Logan International Airport. Det fulle navnet er General Edward Lawrence Logan International Airport. 
 • Boston International Airport (BOS) har 4 terminaler og 6 hubber, og er det primære transportknutepunktet for New England-området.
 • Boston International Airport (BOS) ligger svært nær Boston, mindre enn 7km nordøst for Boston sentrum.
 • Hvem er Leifur Elríksson? På ruter fra Europa til Nord-Amerika vil vi du skal føle at du har lært litt om Island, så vi har lagt ut informasjon om landet vårt over hele flyet, og til og med gitt maten vår navn basert på islandske naturfenomener.
 • Kort ned på flytiden! På grunn av Icelandairs nordlige ruter, er varigheten på flyvninger fra Oslo til Boston ofte vesentlig mindre enn med andre flyselskaper.
 • flyvninger fra Oslo til Boston kan du: lære et par islandske fraser, kose deg med en islandsk smultring og til og med smake vårt forfriskende isbrevann.
 • Det serveres et gratis, varmt måltid for barn på alle Icelandairs flyvninger fra Europa til Nord-Amerika Og innpakningen kan gjøres om til en kul, kreativ barneleke.
 • Det er tepper og puter i alle seter på ruter fra Europa til Nord-Amerika – de kommer til og med med en islandsk vuggevise.
 • For litt luksus flyr du Saga Class, og får gratis adgang til vår avslappende Saga Lounge, med en buffet av fersk mat og et stort utvalg drikkevarer.
 • Det personlige underholdningssystemet om bord er tilgjengelig på nesten alle flyvninger fra Europa til Nord-Amerika North America og tilbyr et omfattende utvalg av programmer for deg og familien din. Det finnes noe for alle.
 • Vil du slappe av med noen rolige låter eller lytte til det siste innen musikk?  Vi har et fremragende utvalg av internasjonal musikk å velge fra.
 • Bruk Icelandair for å fly fra Oslo, Norge til Boston i USA på den neste ferien din. Da får du den spesielle gleden av å fly med det eneste flyselskapet i verden som kaller opp flyene sine etter vulkaner. Nå kan du prøve å uttale dette: Eyjafjallajökull. Ruller det ikke helt riktig av tunga? Vi kan hjelpe. Prøv igjen: "Ey-a-fjall-a-JØ-kul."
 • Fra Boston sentrum kan du komme deg til Boston International Airport (BOS) med undergrunnsbannen på Blue Line fra sentrum av Boston eller Silver Line-busstjenesten fra Braintree, Framingham, Peabody og Woburn. Hvis du ønsker å unngå trafikk, kan du ta vanntaxi fra sentrum.
 • Boston er hjembyen til Harvard University, Harvard Square og Harvard Yard. Du kan ta innover deg atmosfæren ved en av USAs mest prestisjefylte institusjoner og kose deg med en spasertur i de store parkene deres.
 • Besøk skapninger fra dypet på New England Aquarium, som er bygget rundt en enorm havtank som rommer 750 000 liter vann.
 • Byens Emerald Necklace glitrer i solskinnet. Utforsk Bostons rekke av sammenhengende parker, eller hvorfor ikke leie en robåt på ferskvannsdammene?

Del fly fra Oslo til Boston