Bestill fly til: Washington DC

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Washington DC, USAs hovedstad, som er fylt med ikoniske monumenter, store gratis museer og historiske bygninger hvor visjonære og demagoger streifer rundt for å styre landet. Bestill billige flybilletter til Washington DC og få en uforglemmelig opplevelse i hovedstaden!

Opplev Washington DC: Fra kunst til politikk

Washington DC er en kompakt by ved Potomacs floder som grenser til statene Maryland og Virginia. Når man bestemmer seg for å besøke Washington DC er det obligatorisk å kjenne til de ikoniske byggverkene som rammer inn den føderale regjeringens tre grene: Capitol (bygningene som huser Kongressen og delstatsforsamlingene), det hvite hus (den amerikanske presidentens embetsbolig) og Supreme Court (rettslig).

Hovedstaden har blitt definert gjennom sine neoklassiske monumenter og bygninger hvor museer og underholdningsarenaer, som Kennedy Center, er store severdigheter i Washington DC. Besøk National Mall, en park som ligger i sentrum av Washington DC og som strekker seg fra den ikoniske Lincoln Memorial til Kapitolium ved det høye Washington-monumentet.

The National Mall er fylt med Smithsonians Institution av museer og gallerier som passer for deg som elsker historie, kunst, kultur og teknikk. Se på kjøretøy som har vært på månen eller roboter på Smithsonian National Air and Space Museum. Du kan også se mesterverker av Da Vinci og Rembrandt på National Gallery of Art. Hvis du er en historiefanatiker kan du holde deg opptatt lenge på Smithsonian National Museum of Natural History, National Museum of American Indian og Smithsonian National Museum of American History! Og det beste med alle disse fantastiske museene og galleriene er at det er gratis å komme inn hver dag – alltid.  

The Mall er også et hjem for alle minnesmerkene fra USAs tidligere strider og konflikter. Fra Vietnam Veterans Memorial og National WWII Memorial, til The Martin Luther King Memorial. Lei en sykkel og sykle langs Potomac eller gjennom The Mall og forbi det hvite hus for å se alt.

Mat i Washington DC: Fritert kylling, thai eller grits?

DC er et møtepunkt for alle typer matretter. Med krabbe, osters og fisk fra Chesapeake Bay til fritert kylling inspirert av den sørlige delen av USA. Grillmat og grits kombinert med internasjonale matretter fra Frankrike, Vietnam og Afrika… Washington DC ønsker deg velkommen med mange fantastiske valgmuligheter.

Og hva er vel en reise til DC uten en tur til Ben’s Chili Bowl? Et landemerke i Washington DC helt siden 1958, som fortsatt er en familieeid- og drevet restaurant, men som bare tar imot kontanter! Little Serow, med himmelsk thaimat, er en ordentlig perle – hvis du bare kan finne den! Little Serow har hverken telefon, reservasjoner eller dørskilt, men likevel stiller folk seg i kø for å spise her. Hvis du heller har lyst på en amerikansk snack, så kan du finne koselige kaféer og puber i området rundt Shaw.

Barer i Washington DC: Happy Hour-byen

Hvis det frister å ta en drink eller fem, så har dere kommet til rett by. Billige barer, cocktailbarer, bryggerier – det er bare én ting man må huske på: Washington DC er en gigantisk happy hour-by! Etter lange arbeidsdager trenger kongresspersonalet å koble av, og finnes det bedre måter å gjøre det på enn med 2-for-1 flasker med DC Brau eller hamburgere til halv pris? Tusle rundt i Downtown, Capitol Hill og Dupont Circle mellom kl. 16:00 og 19:00, og få fantastiske tilbud på både mat og drikke!

Bo i Washington: Hotell i Downtown Washington eller Airbnb i Columbia Heights?

Med 620 forskjellige bomuligheter i Washington DC blir det enkelt å finne noe for alle og enhver, men tilbudet av bosteder i DC ligner ikke tilbudet man finner andre steder. Hvis et rom heter «Roosevelt Suite» så er det nettopp fordi Teddy Roosevelt faktisk sov der en gang mens han levde. Hvis man vil finne billige steder å bo i Washington DC, så anbefaler vi å bestille i god tid ettersom prisene er nokså høye uansett om det gjelder hotellkjeder, B&Bs eller leiligheter. Bo sentralt på et hotell i Downtown Washington eller lei et privat rom i Columbia Heigths med for eksempel Airbnb.

Transport i Washington: Hvordan kommer man seg rundt i DC?

Våra billige flyreiser til Washington DC tar deg med til Dulles International airport som ligger ca. 40 minutter fra sentrum. Fra flyplassen kan du ta metro (blå linje), taxi eller busser inn til sentrum. Inne i byen anbefaler vi å leie sykkel. Hvis du planlegger en reise utenfor DC så tilbyr vi prisvennlige leiebiler i Washington DC.

Våre søkefunksjoner hjelper deg med å finne de beste prisene og tilbudene for akkurat deg og ditt budsjett. Nye tilbud legges ut hver eneste dag, så ikke gå glipp av hvordan du på mest mulig måte kan bestille reisen din til Washington DC!