Bestill fly til: Washington DC

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair har flybilletter til Washington DC, den amerikanske hovedstaden. Fly fra Oslo til Washington DC og se berømte severdigheter. Fly til Washington DC i dag!

Washington DC byr på en mengde gratis attraksjoner og en endeløs rekke av begivenheter. Gå rundt i den historiske Georgetown og nyt de livlige barene og restaurantene langs elven.

Hvis du bestemmer deg for en ferie i Washington DC får du ikke bare sjansen til å oppleve en av verdens mest interessante byer, men også tilgang til hele østkysten av Amerika med bil.

WASHINGTON DC – LETT Å UTFORSKE

Med Icelandairs flybilletter til Washington DC kan du utforske noen av Amerikas flotteste monumenter.  Selv om dette ikke er noen liten by, er den ikke New York heller, og der ligger en av Washingtons største fordeler. De fleste av de mange stedene, museene, monumentene og restaurantene du kan se og besøke i løpet av oppholdet finnes i det samme relativt "lille" området, slik at alt er lagt til rette for en stressfri ferie.

Du vil antakelig merke den bakenforliggende følelsen av frihet, demokrati og makt som assosieres med Amerika sterkere her enn noen annet sted i USA. Det begynner med Det hvite hus, (men ikke vent deg et glimt av Obama), Capitol Hill, Arlington Cemetery og ikke minst den slående statuen av tidligere president Abraham Lincoln så vel som Jefferson- og Washington-monumentet. Her kan du føle det sterke båndet fra fortid til nåtid.

D.C kan også skryte av et stort utvalg av museer: kjente institusjoner som National Museum of Natural History og National Gallery of Art, som ligger like ved hverandre.

DET ENKLE LIVET

Når du tenker på din billige flybilett til Washington og lurer på hvordan du skal bruke resten av feriepengene, kan det være en tankevekkende erfaring å besøke et meget spesielt samfunn, Amish-folket i Patchwork. Det enkle livsstilen er verdt å studere og beundre.

Godt å vite

  • Icelandairs fly til Washington ankommer Washington Dulles International Airport (IAD) som er en times kjøretur fra Washington sentrum.
  • Shopping? Ta en tur til: Georgetown med sine mange interessante butikker. Kjente merker sammen med mindre kjente merker.