Bestill fly til: Vancouver

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair flyr til den levende byen Vancouver på Canadas vestkyst. Her finner du alt du kan forvente av en byferie, men byen er også kjent for sitt brede tilbud av utendørs aktiviteter.

Manhattans lille søster

I følge New York Times er Vancouver som Manhattan bare med fjell. Vi kan ikke være mer enige. Uansett om du søker fjell aktiviteter, strandferie eller shopping og kultur, finnes det i Vancouver.

De berømte fem  

Du vil se at Vancouver har blitt formet av fem store kulturer, nemlig japansk, kinesisk, indisk, italiensk og ikke minst har urbefolkningen fra Canada satt sitt preg på byen. Det multi kulturelle preget finnes overalt; på restauranter, museer og spesielt i butikkene i Vancouver. Ikke rart byen kalles Manhattans lillesøster.

Klima

Vancouver ligger nord vest i Stillehavet, med et temperert klima. Selv med en god dose overskyede dager, er det lurt å pakke sandaler og solhatt til gode dager. Dette finnes selvfølgelig i en av Vancouvers mange butikker.

Godt å vite

  • Vancouver International Airport (YVR) ligger bekvemmelig til, kun 25 minutter fra sentrum med The Canada Line toget. Toget går hvert 7 minutt i rush trafikken og hvert 15 minutt ellers. Det finnes også andre transport midler som taxi, leiebil og til og med limosin service. For de med godt hjerte anbefales sykkelstien fra flyplassen til sentrum.