Bestill fly til: Toronto

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair har flybilletter til Toronto, Ontario. Med fly fra Oslo til Toronto kan du oppleve Canadas forretningshovedstad. Bestill fly til Toronto i dag!

Denne livfulle, travle byen har mye å tilby, med sine forskjellige etniske grupper og kulturer. Toronto er også et ideelt startsted for alle som ønsker å utforske området ved de store sjøene på grensen mellom Canada og USA.

TORONTO – SE ET AF VERDENS HØYESTE BYGGVERK

Med Icelandairs fly til Toronto kan du oppleve midtpunktet for engelsk-kanadisk kultur og samkvem. Toronto huser mange etniske grupper som gir dagliglivet et unikt raffinement. Du kan spise frokost i Israel, bestille lunsj i Kina, drikke ettermiddagskaffe i Italia og nyte et aftensmåltid i Hellas  uten å krysse bygrensen.  Toronto er også kjent for det store antall festivaler som holdes i byen mellom mai og oktober.  De omfatter Downtown Jazz Festival og Toronto Bluesfest som trekker gjester fra alle verdenshjørner i juni og juli, og Toronto International Film Festival i september.  Det er dessuten flere fascinerende museer i Toronto. Det mest spesielle er antakelig Bata Shoe Museum, med 10 000 sko på utstilling og det eldste skoparet tilhørte faraoene i det gamle Egypt. The Harbourfront ved bredden av Lake Ontario har mange sjarmerende og morsomme kroker, og ingen drar til Ontario uten å gå til toppen av Canadian National Tower, se et af verdens høyeste byggverk. Byen er stolt av sine flotte butikker og førsteklasses restauranter, der du finner overdådig internasjonal kokekunst.

Godt å vite