Bestill fly til: Seattle

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Seattle er den største byen i staten Washington, som ligger i det nordvestlige USA. Seattle er en dynamisk storby med et romantisk hjerte, full av pulserende liv, omringet av storslått natur.

En storby omringet av natur

Byen har en befolkning på ca 600.000, eller 3,3 millioner dersom man inkluderer forstedene. Seattle sentrum yrer av liv, og er fult av aktiviteter som inviterer turistene til å nyte hvert øyeblikk av oppholdet. 

Her kan du oppleve en rekke kulturelle og underholdende aktiviteter og nyte friluftslivet som omfatter en rekke spennende opplevelser, fra fjellklatring til fantastiske skimuligheter. Seattle er også kjent for mye annet, og i byen kan du utforske noen av Seattles mest imponerende bygninger og museer, som Experience Music Project, Seattle Art Museum og Olympic Sculpture Park. Opplev utsiktstårnet Space Needle, et av byens mest velkjente landemerker. Tårnet, som ble bygget til verdensutstillingen i 1962, har en 360-graders panoramautsikt over majestetiske Olympic Mountains, Puget Sound, Cascade Range, og med snødekte Mount Rainier ruvende i horisonten - et uforglemmelig syn på en klar og lys dag .

Mange vil også dra kjensel på begreper som grunge og "Voices from Seattle", der navnene Nirvana, Pearl Jam og Soundgarden er synonymt med byen. I tillegg er Seattle hovedkvarteret til Starbucks, Amazon, Microsoft og Boeing-fabrikken - fire ikke helt ukjente bedrifter.

Seattle er en kystby med storslått natur rett utenfor døra. La deg fortrylles av vakre innsjøer, fascinerende nasjonalparker og høye fjell. Byen gir rikelig med cruisemuligheter for turister - enten for sightseeing langs byens havneområde eller en tur til noen av de nærliggende øyene. De praktfulle fjellene langs den østlige horisonten, med viltvoksende natur, innbyr til et bredt spekter av friluftsaktiviteter, med fotturer og camping i sommerhalvåret og ski om vinteren.

Seattles geografiske plassering gjør byen til det perfekte utgangspunkt for videre reise f.eks til California og Oregon i sør, og Vancover i nord. Hvis du er interessert i å kjøre langs den amerikanske vestkysten, kan man fly til Seattle og reise videre med bil ned til San Francisco eller til og med hele veien sørover til Los Angeles.

Godt å vite

  • Icelandair fly til Seattle, og ankommer Seattle - Tacoma International Airport, som ligger 22km sør for byen.
  • Sulten? Prøv ART Restaurant og Lounge, Café Juanita, Lark, Olivar, Pomegranate Bistro, Poppy, Quinn, Steelhead Diner, Lost Lady eller amerikanske Cantina .
  • Frister det med shopping? Gå til hjørnet av Pine Street og Fifth Avenue, og du er i sentrum av Seattle viktigste shoppingområde. Et steinkast unna ligger de to store varehusene Nordstrom og Macy, og de to kjøpesentrene Westlake Center og Pacific Place - i tillegg til en rekke utsalgssteder av kjente motemerker i nærliggende gater, slik som Ann Taylor, Banana Republic, Barneys New York, Coach, Gap og Niketown. Du vil også finne rader med stilige butikker på Rainer Square . Og glem ikke å stikke innom Pike Place Market, et historisk og veldig populært fiskemarked. Hit kommer folk fra hele verden for å se markedets verdensberømte mannskap når de serverer og underholder sine kunder med og kaster fisk seg imellom. Her sies det at du kan du kjøpe noe av den beste sjømaten.