Bestill fly til: San Francisco

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???

Flyvninger til San Francisco, med en smak av Island

The City by the Bay er en fest for øynene. Etter hvert vil du forstå hvorfor det er skrevet så mange sanger om den. Det er en strålende blanding av teknologisk, kunnskapsrik kreativitet som møter lettvinn sjarm i en naturlig setting. Her skjer det alltid noe.

Icelandair tilbyr regelmessige billige flyreiser til San Francisco fra Europa og Storbritannia for sangskriverinspirasjon i form av Frisco-inspirerte fester, festivaler og fabelaktig samhold.

Før du tester ut de urbane gledene i San Francisco, hva med å sjekke ut de unike ville gledene på Island? Når du bestiller flyvninger til San Francisco med Icelandair, kan du legge til Island som stopover, og tilbringe syv netter uten ekstra flybillett.

Severdigheter i Golden City

Når det kommer til severdigheter, er alles favoritt Golden Gate Bridge. Den har mer oransje enn gull i fargen, men det er ingen grunn til å klandre den for det. Du kan ta det perfekte bildet fra Fort Point eller Battery Godfrey, deretter kan du gå eller sykle over broen for å sjekke ut flere utsiktspunkter, i tillegg til den båtfylte marinen på Sausalito. Vær på vakt for ettermiddagståken som kommer rullende inn!

Flere severdigheter som er verdige et innlegg på Insta, venter på deg på Alamo Square, hjem til de berømte «Painted Ladies». Denne raden av pastellfargede viktorianske hjem har et imponerende bakteppe av byens silhuett. På Fisherman's Wharf kan du få øye på sjøløver, få i deg sjømat og gå om bord på båten til Alcatraz, det beryktede øyfengselet. Så kryss av flere severdigheter: Zigzagging Lombard Street, kabelsporvogner, Coit Tower på toppen av Telegraph Hill, SFMOMA (det eksepsjonelle museet for moderne kunst). Det er mye en skal få tid til!

Gode smaker i San Francisco

San Franciscos fantastiske matscene er beskrevet mange steder – og med rette. Det finnes flere restauranter per innbygger her enn noe annet sted i Nord-Amerika, og fremragende bondens markeder. Her er det født flere mattrender, og du finner en verden av alternativer. Alt fra flåter av matbiler til galakser av Michelin-stjerner, på rad og rekke med dim sum i Chinatown og de innovative fusion-restaurantene California er spesielt kjent for.

Landemerket, det århundre gamle fergebygningen, er helligdommen for lokal smak. Utenfor er det bondens marked tre ganger i uken. På innsiden finner du et utvalg av produsenter med en rekke fristelser, i tillegg til en mengde steder der du kan sette deg ned og innta en godbit. Det åpnes opp for enda flere spisemuligheter hvis du plukker ut et nabolag med vandrende spisemuligheter. De er alle gode, men forventningene oppfylles alltid i det flerkulturelle Mission, Marina og Hayes Valley.

Store merkenavn i tillegg til nabolagsstil

Shoppingutvalget i San Francisco er bredt, fra eksklusiv mote og vintagebutikker til gallerier og gourmetgodbiter. I tillegg finner du alle musikksjapper og bokhandler en kul by fortjener.

Union Square er dronningen av shoppingdistriktene, med et rikt utvalg av glamorøse varehus og eksklusive merkevarer. Det er ikke vanskelig å jakte på særegne minnesmerker fra San Francisco, og suvenirer som virkelig fanger byens kreative merkevare. For de som tar turen til ett av de karakteristiske nabolagene – Haight er hjem for fri kjærlighet og hippierelikvier, mens det i Valencia Street i Mission finnes et vell av hipstermuligheter og noen fantastiske veggmalerier i nærheten (ikke gå glipp av Balmy Alley). The Castro er store på LGBTQ, mens du i 24th Street i vakre Noe Valley finner butikker på rad og rekke – et morsomt sted med muligheter for utforsking og brunsj.

Godt å vite

Innbyggere: 865 000

Areal: 124 km2

Transport: BART (Bay Area Rapid Transit) er et jernbanesystem som betjener San Franciscos Bay Area, inkludert flyplassene. I hjertet av byen kjører Muni busser, gamle trikker og kabelsporvogner. Det er også populært med sykkelutleie, spesielt for å utforske kysten og for å krysse Golden Gate-broen.

Valuta: US dollar

Trendy nabolag: The Mission – SoMA – Marina – Pacific Heights – Hayes Valley – Russian Hill