Bestill fly til: San Francisco

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Vi elsker alt ved San Francisco, fra den utrolige utsikten, naboområder med historie og karakter, til butikker i verdensklasse, underholdning og god mat. Det vil du også.

RESPEKTINNGYDENDE

San Francisco er ikke mindre kosmopolitisk enn New York City. Den største forskjellen er kanskje klimaet med mer varme og solskinn noe som gjør alt mer avslappet og rolig. San Francisco er intet mindre enn respektinngydende, og noen av de urbane severdighetene som du kan oppleve i denne byen er kjent over hele verden. Du har kanskje ikke vært der før, men indirekte har du det...i utallige filmer, blader og postkort. Bare for å nevne noen av de mest velkjente attraksjonene: Golden Gate-broen, Alcatraz, Chinatown, verdens asiatiske "by" utenfor Asia, med sine egne skoler, sykehus og etniske restauranter av ypperlig kvalitet. Selv de som ikke har vært i San Francisco kjenner de bratte åsene og like bratte gatene igjen fra Hollywoodske action-filmer der politibiler jakter på forbrytere og mer svever enn kjører nedover bakkene. Disse åsene er et karakteristisk trekk ved San Francisco, da byen faktisk er bygget på 43 åser av forskjellig høyde.

ET STED LANGT BORTE

En ferie i San Francisco bør være mer enn en helgetur. Det er sted så langt borte at man bør få med seg så mye som mulig. En tur til S.F. gir deg en anledning til å utforske resten av California og alt det har å tilby. Hele staten er er full av interessante severdigheter, steder, folk...pluss et enestående klima. Vi skal igjen gi deg noen navn du kan tenke på: Death Valley, Hollywood, San Diego, Los Angeles, Channel Islands National Park, Palm Springs, Big Sur. California er også det ideelle utgangspunkt til å fortsette ferien på Hawaii. Icelandair føyde California til sitt reiseprogram for en tid siden og vår lokalbefolkning liker det. Det vil du også gjøre.

Godt å vite

  • Sulten? Prøv Gary Danko 800 North Point St. Dyr fransk/amerikansk. Piperade 1015 Battery St. Ypperlig baskisk kokekunst . The Slanted Door 1 Ferry Building. Ved havnen, etnisk vietnamesisk. Delfina 3621 18th St. Italiensk/californisk . Og selvfølgelig mange, mange flere.
  • Føler du trang til å shoppe? Prøv Union Square og de gatene som leder vekk fra den. Her finner du Macy blant annet og mange andre ypperlige butikker. Hayes Valley. Interessant butikk som spesialiserer seg på forskjellige håndlagde gaver. Filmore St. og Union St. Små og populære butikker, mer egenartede enn butikkene på Union Square. Haight Ashbury, svært livlige bruktbutikker.
  • Trikkene i San Francisco har nesten ikke forandret seg siden 1873.