Bestill fly til: Reykjavik

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Verdens nordligste hovedstad er også den hippeste. Reykjavik er en sofistikert by med naturen rett uten for stuedøren, noe som gjør byen til et svært populært feriemål.

Reykjavik og Island får flere og flere besøkende hvert år, er det ikke på tide å finne grunnen til oppstyret?

Tenke i større i skala

Våre flyreiser til Reykjavík, Island, tar deg til et sted som er helt annerledes. Landet består av en vulkansk fjellkjede med isbreer, vulkaner og svare steinørkener. Island ligger i Atlanterhavet mellom Europa og Nord-Amerika, og Islands kultur har blitt influert av både Amerika og Europa.

Island er mest populært om sommeren, men andre årstider begynner å bli mer populære. Kom til Island om vinteren for å oppleve noe virkelig magisk.

Det er noe spesielt med Reykjavik, en blanding av by og landsby. Selv om den samlede befolkningen av stor-Reykjavik bare er litt over 180 000, tenker islendere i en mye større skala, og det er tydelig.

På tide med en forandring?

Trenger du forandring i tempoet , ta en ferie på Island. Du trenger nesten ikke forlate Reykjavik for en dag med dypvannsfiske, laksefiske, hvalkikking, avansert fuglekikking og mange andre spennende aktiviteter. Maten er fantastisk, lokale kokker forener enestående sjømat og lam med internasjonale matlagingsmetoder, noe som gir islandske restauranter et særegent preg. Du bør oppholde deg i Reykjavik noen dager og deretter oppleve den islandske naturen som er ofte blir beskrevet som "uforglemmelig vakker".

Godt å vite

  • Fly til Island med Icelandair, vi ankommer Keflavík International Airport som ligger 40 kilometer sørøst for Reykjavík sentrum. Flyplassen er liten og praktisk med flybusser og drosjer som kjører deg til sentrum.
  • Informasjon om våre flytider til Island.
  • Shopping? Prøv de to kjøpesentrene, Kringlan, 5 minutters kjøring fra sentrum, og Smáralind, 10 minutters kjøring fra sentrum. I sentrum finner du gode handlegater som Laugavegur, Hafnarstræti, og Bankastræti samt koselige cafeer.