Bestill fly til: Portland

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Portland er en liten by i amerikansk skala med kun 560 000 innbyggere, beliggende på vestkysten av USA, ca. 3 timers kjøretur syd for Seattle.

Alle store ting begynner smått og Portland er ikke noe unntak fra regelen. På 1900-tallet var byen en pit-stop ved elven Willamette hvor reisende stoppet på veien mellom byene Oregon og Vancouver. Siden den gang har Portland vokst og modnet til den fantastiske byen den er i dag. 

Mat for kropp og sjel 

Du kan ernære både kropp og sjel på mange måter i Portland. Besøk Oregon Museum of Science and Industry, ta en spasertur blant rosene i Rose Test Garden hvor du kan nyte den deilige duften og fargespillet blomstene danner. For kroppen anbefaler vi å ta turen til bondens marked hvor du kan smake alle typer ferske matvarer til vellagrede gamle oster, og for den ekte amerikanske opplevelsen, anbefaler vi ett besøk til Voodoo Doughnut som serverer smultringer på sin meget spesielle måte. 

Aktiviteter i naturen 

Balanse mellom mat og aktivitet er viktig. I og rundt Portland er det lett å kombiner god mat med noen av byens mange utendørs aktiviteter. Nyt utsikten fra Mount Tabor City Park, gå på vandretur i Forest Park eller opp til vakre Oneonta Gorge, lei en kajakk på elven Willamette eller utforsk byen på sykkel – mulighetene er uendelige. 

Godt å vite

  • Portlands internasjonale flyplass (PDX) ligger ca. 40 minutters kjøretur fra sentrum. Det finnes flere offentlige transport muligheter.