Bestill fly til: Portland

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Blant sjarmerende kvarterer og vakre parker ferdes Portlands liberale idealister og hipstere på syklene sine – klare til å nyte dagen fullt ut. Portland er en livlig og kulturell by som passer både vinelskeren og lesehesten. Vi gir deg de beste tipsene for at du skal få mest ut av turen din til Portland!

Opplev Portland: morgentrim i byens kinesiske parker eller piknik ved Columbia River

Med japanske og kinesiske hager og parker rundt om i Portland kan du stille deg på skateboardet og suse i vei, eller ta en joggetur gjennom byens grønne lunger. Med 483 kilometer sykkelveier er det lettvint å leie en sykkel og cruise gjennom byen. Og hva med en tur til et sted like utenfor Portland? Pakk ryggsekken, mat, og kamera og dra til Columbia River hvor du kan nyte fantastisk utsikt sammen med matpakka. Test noe nytt, som vindsurfing eller lei en sykkel for å komme deg rundt.

Columbia River Gorge National Scenic Area er 129 kilometer langt og omringet av store klipper samt skjulte juv og grotter. Det går i ett med trær og mose i utallige farger. Heldigvis er mange av disse skjulte skattene tilgjengelig hele året - man kan enten vandre eller ta seg frem via den historiske Columbia Rivers hoveddel.

Multnomah Falls er den mest besøkte og fotograferte fossen i Oregon, og den ligger bare 30 minutter utenfor Portland. Dette er et must for turen din! Dra opp til Benson Bridge som strekker seg over fossen for å ta en nærmere titt på dette underverket.

Hvis du besøker Portland under dårlige værforhold finnes det mange museer og historiske steder å besøke. Fra Portland Art Museum med en stor og bred samling av kunst, The Centre for Contemporary Native Art som viser dagens indianske kunstnere til Fort Vancouver som er en kopi av en pelsjegerleir fra 1825.

Mat i Portland: Street food fra Food trucks eller pizza i Portland?

Det finnes mange valgmuligheter når det kommer til å fylle opp magen. Portland er et matparadis med 6000+ food trucks rundt omkring i byen, og er utpekt av CNN til å ha verdens beste street food. De fleste vognene er grupperte i «flokker» rundt i byen, noe som gjør det lett å prøve mat fra flere forskjellige vogner. Portland har til og med kommet ut med tidsskriftet, Portland Pizza Guide, som veileder deg gjennom pizzaens historie og viser vei til alle restauranter som benytter seg av ferske råvarer fra Portlands gårder. Og til alle dere ølelskere: jakten er over! I Portland finner du over 65 bryggerier med massevis av årlige ølfester, brew’n’view-kinoer og fancy restauranter som serverer eksklusiv øl. Listen er med andre ord uendelig! Portland og den nærliggende Willamette Vallet har også drueplantasjer for innovativ vindyrking, kyndige vinbarer og fantastisk vin som du ikke kan gå glipp av. Du kan nå stryke vinsmaking i Portland fra to do-lista di.

Shopping i Portland: «indieklær» eller amerikanske kjøpesentre?

Du kan kjøpe alt i Portland skattefritt, og da mener vi alt! Både håndlagede produkter og merkevarer... Portlands kreative produsenter fremmer spektakulære motetrender, og byens unike stil reflekteres i mange butikker rundt om i byen. Portland er et kreativt DIY-sentrum hvor du kan finne unike gaver til å ta med hjem. Fra de store varehusene i sentrum til Pearl District hvor det finnes mange butikker og gallerier, eller til 811 Buildng som er et «indie»-kjøpesenter med utallige lokale klesbutikker og småbutikker.

Hotell i DownTown eller Airbnb i Nob Hill

Vi hjelper deg alltid med å finne gode og billige hoteller i Portland. Hvis du ikke er ute etter akkurat hotell i Portland, kan du søke gjennom 130 andre typer bosteder. Vi tilbyr alt fra billige vandrerhjem i Downtown som er i nærheten av både restauranter, museer og shoppingområder, til elegante hoteller i nærheten av The Rose Garden Arena. Hvorfor ikke leie et rom i en lokal leilighet via AirBnb i Portland – for eksempel i områder som Goose Hollow eller i trendy Nob Hill for en hjemmekoselig tur? Velg et sted å bo i Portland som passer perfekt for deg og dine interesser.

Transport i Portland: Sykkel eller…

Våre flyreiser til Portland ankommer Portland International Airport (PDX) som ligger 40 minutter med bil fra sentrum i Portland. Det finnes flere alternativer til transport fra og til flyplassen. Busser, drosje og t-bane (den røde linjen) som tar deg med inn til «downtown» Portland. Vi tilbyr selvfølgelig leiebil – det kan egne seg dersom du vil reise litt rundt og ta en tur ut til steder utenfor Portland.

Det er enkelt å komme seg fra A til B i Portland. Det meste ligger i gangavstand med mulighet for landets beste kollektivtrafikk.