Bestill fly til: Philadelphia

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Philadelphia er den største byen i staten Pennsylvania, og spiller en viktig historisk rolle. Som den femte største byen i USA, har denne østkystbyen mye å by på. Icelandair tilbyr flyvninger til Philadelphia fire ganger i uken, fra mai til september.

Historiske Philadelphia

Philadelphia har spilt en viktig rolle i amerikansk historie, både Uavhengighetserklæringen og den amerikanske grunnloven ble undertegnet i “Philly” - som byen ofte kalles. Dersom du liker historie eller har viktig papirarbeid å få gjort, så ta på deg en parykk og ta deg en tur til Philadelphia! Fra Liberty Bell, som ringte inn den berømte uavhengigheten, til Valley Forge National Historical Park, vil du få mer kunnskap om hvordan Amerika oppstod.

Severdigheter i Philadelphia

Selv om du hopper over det historiske, har Philadelphia mange severdigheter. Ta for eksempel  Reading Terminal Market, det eldste bondemarkedet i Amerika, som er lokalt, kunstnerisk og innovativt. Besøk Franklin-instituttet, et vitenskapsmuseum i verdensklassen med interaktive utstillinger, planetarium og observatorium. Dette er et stoppested for alle typer informasjon og erfaringer. Ønsker du å samle erfaringer? Avslutt dagen din i Philadelphias zoologiske hage eller på Vennligst berør-museet.

Godt å vite

  • Flyplass: Philadelphia International Airport (PHL) er en av de største flyplassene i USA, med mange forbindelser for dem som ønsker å reise videre. Flyplassen ligger ca. 11 km  fra sentrum.