Bestill fly til: Orlando

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair har flybilletter til Orlando, Florida. Med fly fra Oslo til Orlando kan du nyte solen. Grip sjansen og fly til Orlando i dag!

Er du på jakt etter et feriemål for familien er en reise til Florida et flott valg med det endeløse mangfoldet av underholdning byen kan tilby.

ORLANDO – MER ENN BARE TEMAPARKER

Icelandairs fly til Orlando bringer deg til midtpunktet av solskinnsstaten Florida. Dette er et ypperlig utgangspunkt for ferien din. Du kan slappe av i selve Orlando og har også muligheten til å utforske resten av det Florida har å by på.

Orlando er nok best kjent for sine mange temaparker, inkludert noen av verdens mest berømte med Disney og Universal Studio -kompleksene og Sea World på toppen av listen. Vi bør også nevne Wet'n Wild, Silver Springs: Natur-temapark og Gatorland.

Det er det en familieferie i Florida handler om, og har du besøkt Orlando én gang, vil du sikkert gjøre det igjen. Billige ferier til Orlando har utrolig mye å by på. Disney tar deg til et land av eventyr, filmer og vitenskap. Sea World gir deg et enestående innblikk i hvalenes utrolige verden under havet. Gatorland og Silver Springs gir deg naturens underverker. I Wet'n Wild kan avkjøle deg etter all moroa. Den er av mange ansett for å være den første ordentlige vannparken og har spennende rutsjebaner, en barnepark og mye annet.

Men Orlando er mer enn en samling temaparker, selv om der er mange som tror det. Du kan finne fremragende restauranter som Bahama Breeze, 8735 Vineland Avenue, et særlig hyggelig familiested Outback Steakhouse ved Lake Buena Vista og på Kirkman Road nær Universal Studios. Shoppere kan nyte godt av noen av de mest fantastiske shoppingstedene som finnes, og toppen av alt er den vidstrakte Florida Mall. Et Nirvana for shoppere. Florida er også et paradis for golfspillere. Noen av verden beste golf spillere bor i Florida, Tiger Woods er en av dem.

MANGFOLD I ORLANDO

Det tar flere dager å bli klar over alt det Orlando kan tilby. Når du er klar ligger attraksjonene og venter på deg. Lei en bil og ta en tur sør til Miami for det pulserende nattelivet. Eller ta den kortere turen til stendene Sarasota og Bradenton ved Golfen. Det er vanskelig å finne bedre strender enn på Floridas Golf-kyst. Og når du er der kan du slappe av i den varme solen, glemme hverdagslivet og velge hva du vil gjøre fra en lang liste av gøyale muligheter. Paraseiling, stå på jetski, dyphavsfiske, snorkling... selv en tur til supermarkedet er morsom og hendelsesrik i denne delen av verden. Noen av de beste restaurantene finnes her også. Hemingways og Tommy Bahamas i Sarasota er verdt å forsøke.

Godt å vite

  • Folk i Florida er svært vennlige, som alle amerikanere. Alltid smilende og hjelpsomme.
  • Ditt fly til Orlando med Icelandair ankommer Orlando International Airport (MCO) som ligger omtrent 12 km sør for Orlando sentrum.
  • Informasjon om Icelandairs fly til Orlando, og fly til USA.
  • Orlando har gode kollektive transportmidler med de fleste turister leier en bil.
  • Åpningstider, varierer. Supermarkeder og apotek er gjerne åpne til langt på kveld, mens kjøpesentrene stenger tidligere.
  • Driks er forventet i hoteller og restauranter.
  • Hvis du planlegger å gå til kjøpesenteret eller en temapark, må du regne med at dette tar mesteparten av dagen. Man må regne med å kjøre mye i Florida.