Bestill fly til: Orlando

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Orlando er kjent for sine fornøyelsesparker og morsomme familieaktiviteter, og vi kan love deg at byen leverer! Med unike opplevelser som passer for alle målgrupper kommer du til å få en uforglemmelig tur til Orlando. Bestill flybillettene dine med Icelandair for å være garantert å få de billigste flybillettene til Orlando!

Opplev Orlando: Uforglemmelige minner i Disney World eller trolldom i Harry Potters magiske verden

Det tar minst én uke å utforske alle de festlige aktivitetene som finnes i Orlando. Skap nye uforglemmelige minner i Walt Disney World Resort, hvor både barn og voksne kan få utløp for energien sin og møte de klassiske karakterene fra favorittfilmene sine. Tryll deg bort til Harry Potters magiske verden, og opplev magien bak alle filmer. For de litt eldre barna og de voksne er Universal Studios og Harry Potters magiske verden et storslått tivoli med filmbaserte karuseller og en mye spenning.

Har du lyst på en avslappende pause i sola? Ta en dagstur til Sarasota eller Bradenton, to av Floridas vakreste strender, og ladd batteriene der. Velg blant en rekke forskjellige aktiviteter på Floridas vestkyst, som paraseiling, jetski, snorkling, golf og tennis. La reisen din til Orlando bli en begivenhetsrik opplevelse!

Mat i Orlando: Et måltid med Nasse Nøff eller diner i Winter Park?

Orlando er fylt med enestående spisesteder som passer alles budsjett og smaksløker. Fra de fineste restaurantene til enkle amerikanske diners - Orlando har mat som garantert overgår forventningene dine. Vi foreslår at du besøker Orlando på tom mage, da du kan spise forskjellige retter i fornøyelsesparker som Universal/City Walk, Disney/Lake Buena Vista, se en oppvisning i forbindelse med middagen, eller hvorfor ikke spise gourmetmat med ferske, lokale ingredienser på Orlandos mest eksklusive restauranter? Ta en tur til Convention Area, Restaurant Row, Downtown eller Winter Park for alternativer som passer for de mest kresne i familien. Det finnes til og med restauranter i Orlando hvor du kan spise med din yndlings-Disneyfigur eller praktfulle hvaler fra SeaWorld.

Shopping i Orlando: The Florida Mall eller Orlando Premium Outlets?

Uansett om du er en «shopaholic» eller ei, kan du ikke reise hjem uten å shoppe i Orlando. Orlando er et shoppingparadis uten like, hvor merkeklær og de hotteste trendene alltid er tilgjengelige på The Mall ved Millenia og The Florida Mall. Hvis du ikke er klar til å betale full pris for designvarer, finnes det en mengde outlets i Orlando med trendy klær og produkter til enestående priser. Med relativt kort avstander (ca. 24 kilometer radius) kan hele familien shoppe løs i Orlando Premium Outlets International Drive, Orlando Premium Outlets – Vineland Avenue, og Lake Buena Vista Outlets. Mange shoppingsentre og butikker samarbeider med nærliggende hoteller og kan tilby spesielle pakker som inkluderer eksklusive rabatter. Du får til og med 10 % rabatt på Macys og Bloomingdales når du viser passet ditt. Det er nesten ingenting som kan måle seg med en god shoppingopplevelse i Orlando!

Bo i Orlando: Hotell i Disneyworld eller Airbnb i «I-Drive»?

Med hele 731 bosteder kan du finne alt fra luksushoteller i Orlando med gigantiske golfbaner, til hoteller i fornøyelsesparker hvor Mikke og Minnie er naboene dine. Skjem deg bort på et av de 4-stjerners resortene eller sleng inn en ekstra slant for noe finere, som for eksempel Ritz-Carlton eller Reunion Resort med bassenger og vannparker! Orlando har til og med et stort tilbud av ferieboliger og Airbnb som er perfekt for en større gruppe. Hvis man vil man bo i hjertet av Orlando kan man velge International Drive Resort – området som er både komfortabelt og spennende med kort avstand til shopping, restauranter og severdigheter.

Transport i Orlando: Hvordan kommer man seg rundt i byen?

Våre billige flyreiser til Orlando ankommer Orlando International Airport (MCO) som ligger knappe 12 mil sør for Orlando. Til tross for at Orlando har et ganske bra kollektivtransportsystem, leier de fleste turistene bil ettersom det er veldig lange kjørestrekninger. Vi tilbyr leiebiler i Orlando til rimelige priser - du kan få alt fra en stilig Mustang cabriolet til enorme Jeep Grand Cherokee.