Bestill fly til: Minneapolis

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair har flybilletter til Minneapolis, Minnesota. Med fly fra Oslo til Minneapolis kan du fly til Minneapolis i dag!

Reis og opplev "Den vennligste byen i Amerika", Minneapolis, og nabobyen St. Pauls blomstrende teatre, flotte kjøpesentre, ypperlige restauranter og praktfulle natur.

Minneapolis - gammalt og nytt

Icelandairs fly til Minneapolis tar deg med til en by som har, for å si det enkelt, alt. Minneapolis er et attraktivt reisemål for en familieferie. The Mall of America (Voucher), den største samling butikker under ett tak i USA, finnes i Minneapolis. Men byen har også mye annet å tilby. Gode restauranter, makeløse museer og et musikkliv som har imponert lyttere i flere tiår. Og i tillegg er noen av de beste fiske- og turmulighetene i verden innen kjørerekkevidde. Minneapolis har det beste av begge verdener. Minneapolis kombinerer gammelt og nytt på en enestående måte. På den ene bredden av Mississippi finner du Minneapolis, travel og moderne. På den andre er St. Pauls, en by full av gamle bygninger og interessant arkitektur, med St. Pauls-katedralen som den mest berømte. Hvis man legger til et mangfold av restauranter i toppklasse, som, Manny' og Rainforest Café, utallige sport- og kulturarrangementer, en zoo i verdensklasse og ikke mindre enn 170 parker og fritidshager, er grunnlaget lagt for en uforglemmelig familieferie.

Godt å vite

  • Ditt fly til Minneapolis med Icelandair ankommer Minneapolis/St. Paul International Airport, en av de fineste i USA og kun 15 minutters kjøretur fra Minneapolis og St. Paul sentrum.
  • De fleste hotellene nær flyplassen arrangerer transport til og fra flyplassen, noen gratis og noen for en lav pris. Både drosjer og busser er også tilgjengelige.
  • Informasjon om Icelandairs fly til Minneapolis/St. Paul og våre fly til USA.
  • Sulten? Spør etter The News Room, The Sky Room, The Oceanaire Seafood Room og Manny's Steakhouse ved Nicollet Mall, Rainforest Café og Kokomo' Island Café i Mall of America.
  • Lyst til å shoppe? Prøv Mall of America i Bloomington, Southcenter og Southdale, Nicollet Mall og Cabelas.