Bestill fly til: Minneapolis

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair har flybilletter til Minneapolis, Minnesota. Med fly fra Oslo til Minneapolis kan du fly til Minneapolis i dag!

Reis og opplev "Den vennligste byen i Amerika", Minneapolis, og nabobyen St. Pauls blomstrende teatre, flotte kjøpesentre, ypperlige restauranter og praktfulle natur.

Minneapolis - gammalt og nytt

Icelandairs fly til Minneapolis tar deg med til en by som har, for å si det enkelt, alt. Minneapolis er et attraktivt reisemål for en familieferie. The Mall of America (Voucher), den største samling butikker under ett tak i USA, finnes i Minneapolis. Men byen har også mye annet å tilby. Gode restauranter, makeløse museer og et musikkliv som har imponert lyttere i flere tiår. Og i tillegg er noen av de beste fiske- og turmulighetene i verden innen kjørerekkevidde. Minneapolis har det beste av begge verdener. Minneapolis kombinerer gammelt og nytt på en enestående måte. På den ene bredden av Mississippi finner du Minneapolis, travel og moderne. På den andre er St. Pauls, en by full av gamle bygninger og interessant arkitektur, med St. Pauls-katedralen som den mest berømte. Hvis man legger til et mangfold av restauranter i toppklasse, som, Manny' og Rainforest Café, utallige sport- og kulturarrangementer, en zoo i verdensklasse og ikke mindre enn 170 parker og fritidshager, er grunnlaget lagt for en uforglemmelig familieferie.

Bloomington

Med en flott beliggenhet på elvebredden av Minnesota River har byen Bloomington mye å tilby reisende. Ikke bare er byen hjem til verdensberømte Mall of America®.  Her finner vi også fantastiske Minnesota Valley National Wildlife Refuge parken kalt Water Park of America, med flotte tur- og sykkelstier og mye mer. Besøkende kan også dra nytte av Bloomingtons mange reisebekvemmeligheter, som f.eks. byens sentrale beliggenhet og nære avstand til flyplassen. Bloomington har gratis parkering, gratis hotelltransport til flyplassen og Mall of America, samt bybanelinjen Hiawatha som går fra Mall of America til Minneapolis-St. Paul International Airport og sentrum av Minneapolis.

Bloomingtons overlegent mest populære attraksjon er Mall of America, det største kjøpesenteret i USA, som tar imot over 40 millioner besøkende hvert år. Dette shoppingmekkaet har 230.000 kvadratmeter med butikklokaler, over 500 butikker og utallige underholdningsmuligheter som spenner fra nattklubber til fornøyelsesparken Nickelodeon Universe® og en 14-skjermers kino.

Nok en populær Bloomington-destinasjon er Minnesota Valley National Wildlife Refuge, som spenner over 56 kvadratkilometer, med tur- og sykkelstier over flere kilometer, førsteklasses muligheter for fuglekikking, og et spennende besøkssenter.

Med alle disse flotte attraksjonene, fine restaurantene og den praktiske beliggenheten, er det lett å se hvorfor byen Bloomington er hjem til flere hoteller enn Minneapolis og St. Paul til sammen – over 40 totalt, med alt fra luksushoteller til lavprishoteller som passer til familier, turistgrupper og forretningsreisende.

Godt å vite

  • Ditt fly til Minneapolis med Icelandair ankommer Minneapolis/St. Paul International Airport, en av de fineste i USA og kun 15 minutters kjøretur fra Minneapolis og St. Paul sentrum.
  • De fleste hotellene nær flyplassen arrangerer transport til og fra flyplassen, noen gratis og noen for en lav pris. Både drosjer og busser er også tilgjengelige.
  • Informasjon om Icelandairs fly til Minneapolis/St. Paul og våre fly til USA.
  • Sulten? Spør etter The News Room, The Sky Room, The Oceanaire Seafood Room og Manny's Steakhouse ved Nicollet Mall, Rainforest Café og Kokomo' Island Café i Mall of America.
  • Lyst til å shoppe? Prøv Mall of America i Bloomington, Southcenter og Southdale, Nicollet Mall og Cabelas.