Bestill fly til: Halifax

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair har flybilletter til Halifax, Canada. Med fly fra Oslo til Halifax har du funnet det ideelle reisemålet. Fly til Halifax i dag! Halifax er et flott reisemål for den som vil ta det litt roligere og hygge seg.

Halifax - gode venner og strålende minner

Med Icelandairs fly til Halifax finner du førsteklasses hoteller, flotte restauranter, god underholdning i byens puber, trivelige mennesker, fargerike tradisjoner, spennende butikker og gunstige priser. Halifax er også en varm og vakker by, med kort vei til andre hyggelige byer og tettsteder langs kysten. Vi anbefaler å leie bil og kjøre rundt i Nova Scotia.

Godt å vite

  • Icelandairs fly til Halifax ankommer Halifax International Airport (YHC), som befinner seg rundt 35 km nord for Halifax sentrum, med en kjøretid på rundt 30–40 minutter til sentrum.
  • Valuta: kanadiske dollar (CAD).
  • Handlelysten? Besøk Spring Garden Road, Barrington Street, Granville Street og Argyle Street. Andre gode forslag er Halifax Shopping Centre i Mumford Road, Park Lane Shopping Centre i Spring Lane Road, Scotia Square i Duke Street og Mic Mac Mall i Micmac Boulevard i Dartmouth.