Bestill fly til: Edmonton

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Edmonton ligger i provinsen Alberta i Canada, byen er kjent for to veldig forskjellige ting – hovedstaden for festivaler i Canada og hjemmet til det største shopping senteret i Nord-Amerika.

Kulturbyen

Få byer kan måle seg med det kulturelle tilbudet Edmonton har. Kultur kalenderen er full av forskjellige arrangementer for en hver smak; matfestivaler, teater, kunnskaps festivaler, musikk- festivaler og konserter for å nevne noe. Edmonton tilbyr noe for alle interesser.

Tilbake i tid

Utvalget av arrangementer kan ingen klage på, men det kan være godt med et avslappet tempo i mellom slagene. Et besøk til Fort Edmonton Park tar deg tilbake i tid, til en enklere og mindre stressende hverdag, nemlig Edmontons gullalder fra 1846 – 1929.

Det finnes selvfølgelig også moderne komfort

Det er alltid vell verdt å skru tiden litt tilbake men når du kommer tilbake til moderne tider igjen trenger du ikke å frykte kjedsomhet. Edmonton har blant annet Nord-Amerikas største shopping senter, West Edmonton Mall. Ja, det er større enn Mall of America i Minneapolis! West Edmonton Mall har 800 butikker og forskjellige underholdnings og rekreasjons fasiliteter. Shopping senteret har over 20 000 parkeringsplasser rundt hele området, for vi vet alle at bak en god shopper er det alltid en tålmodig sjåfør.

Godt å vite