Bestill fly til: Dublin

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair tilbyr rimelige flyvninger til Dublin fra USA og Canada for craic (det er et hendig lokalt ord for gode opplevelser og god latter, og uttales «crack») året rundt.

Flyvninger til Dublin, med en smak av Island

Lokalbefolkningen i Dublin er like vennlige og morsomme som deres rykte forteller, og deres puber, musikk og fortellertradisjoner er i en særklasse. Men vær forberedt på å la deg overraske også: Dublin har en overflod av førsteklasses klisjéfylte muligheter, fra toppselgerbøker til kunst i verdensklasse.

Icelandair tilbyr rimelige flyvninger til Dublin fra USA og Canada for craic (det er et hendig lokalt ord for gode opplevelser og god latter, og uttales «crack») året rundt.

Før (eller etter?) du finner pubene og tar vare på deg selv i Blue Lagoon? Bestiller du flyvninger til Dublin med Icelandair, kan du legge til Island som stopover, og tilbringe syv netter uten ekstra flybillett.

Byvandringer og litterær kjærlighet

All irsk historie og hjerte er på utstilling i Dublin, fra store katedraler til fengsler, og forgylte edelstener til magien i bryggingen til Guinness. Gjør en avstikker til Trinity College for å utforske dette prestisjetunge 425-årige universitetet. Her finner du Kellsboken — dette religiøse manuskriptet kan bare være verdens eldste bok (fra rundt 800 e.Kr.), og dens illustrasjoner er utenomjordiske.

Bokormer kan gå i fotsporene til litterære helter som Joyce, Beckett og Wilde. Kunstelskere kan oppsøke museer og gallerier, og alle kan nyte spaserturer i byen og sette pris på de grønne torgene, brosteinsgatene og georgiansk arkitektoniske eleganse. Det er kanskje ikke nødvendig å si, men å oppleve lokallivet på én (eller flere) puber er obligatorisk.

Smaker å smake (også Guinness da ...)

Hva med å undersøke lyrisk navngitte tradisjonelle retter som boxty, colcannon og champ? Du møter poteter i ulike former, men også stilige steder som tilbyr gård-til-bordopplevelser med høy kvalitet på kjøtt og sjømat. Ikke gå glipp av sodabrødet, og prøve også ut irsk ost. Ved middagstid finner du rikelig med hyggelige, turistvennlige tilbud i Temple Bar, og elegant bespisning rundt Merrion Square, i smugene utenfor Grafton Street og i Southside's Ranelagh.

Du vil sikkert avsette litt tid for Dublins berømte pubkultur — byen er hjemsted for mer enn 1000 serveringssteder. Mange steder serverer mat i følge med fri flyt av Guinness og irsk whiskey. I tillegg får du tidløs innredning, vennlig lokalbefolkning, gode historier og noen ganger levende musikk. Sláinte! (Skål!)

Kom deg ut av byen

Det kan være et synsbedrag, men vi tror at det grønne virkelig er grønnere her (Irland kalles ikke smaragdøya for ingenting). På landsbygda finner du et superfotogent utvalg av robust kystlinje, frodige marker, bølgende åser, slott og klostre. Mellom den naturlige skjønnheten finnes søte, små landsbyer hvor livet beveger seg sakte og det alltid finnes tid til en vennlig samtale. Ta en biltur og besøk steder med navn som høres ut som sanger: Ring og Kerry, Dingle Peninsula, Kilkenny og Limerick.

Fra Dublin kan du oppleve perfekte utflukter, inkludert en ekspedisjon til fiskebyen Howth; det er bare 14 kilometer oppover veien, og perfekt for sjømatlunsjer og naturskjønne spaserturer. Det er også Glendalough, 33 kilometer sørover — hjemmet til monastiske ruiner i et nydelig landskap.