Bestill fly til: Denver

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Pakk solbrillene – turen går til Denver! Med 300 solrike dager i året kan du flykte fra den mørkeste tiden i Norge og nyte storbylivet og utendørseventyrene i fjellbyen Denver. Bestill billettene dine med Icelandair i dag for å få de billigste flybillettene til Denver!

Denver-guide

Denver byr på både kultur, idrett og friluftsliv, så hvis denne kombinasjonen er noe for deg kan turen din til Denver bli helt fantastisk. Byen, som har kallenavnet The Mile High City, ligger 1609 meter over havet og tiltrekker seg eventyrlystne uteentusiaster fra hele verden. I Denver finner man alle typer uteaktiviteter som for eksempel vandring, mountain bike og ski, så adrenalinsulten kan absolutt tilfredsstilles her.  

Oppdag Denver

På tross av at Denver er kjent for friluftsaktivitetene sine, finnes det utallige kulturelle aktiviteter som passer for alle aldre. En ung og aktiv by som ble grunnlagt i 1858 etter The Guld Rusch. Gullet har forsvunnet for lenge siden, men Denver er fortsatt en gullgruve for ølhunder. Det sies at det finnes flere bryggerier i Colorado enn i noen annen delstat i verden. Besøk The Wynkoop Brewing Company – det første bryggeriet i Denver som produserer mer enn 4000 tønner med ferskt øl hvert år. Etterpå kan du dra videre til Denver Chophouse & Brewery og Falling Rock Tap House som byr på minst like godt øl.

Sikre deg billetter til en konsert med Colorado Symfoniorkester, Colorado-balletten eller en operaforestilling. Og ikke minst må du se en konsert i Red Rocks Park & Amphitheatre, en av verdens flotteste musikksaler som er omgitt av røde klipper og storslått natur. Den kunstinteresserte bør definitivt besøke Denver Art Museum, som har en blanding av indianer- og gammel western-kunst.

Utendørsaktiviteter i Denver

Det finnes uendelig mye å gjøre i Denver. Ta en biltur til Mount Evans hvor du får oppleve nydelig utsikt i opp til 4000 meter over havet. Ta med deg varme klær og en piknikkurv og nyt et måltid ute i naturen ved vannet på vei opp til toppen. Gå en tur ved Chicago Lake Trails hvor du kan se ville fjellgeiter og nyte den majestetiske naturen.

Denver har noen av verdens flotteste skianlegg, for eksempel Winter Park Resort og Arapahoe som ligger ca. 100 km utenfor byen. Ta turen til Aspen og Breckenridge, som er de mest kjente skianleggene i Colorado. Hvis du besøker Denver en annen tid på året, finnes det byer og nasjonalparker som Central City, Black Hawk; Georgetown, Pikes Peak Land og Rocky Mountain National Park. Disse byr på utendørsaktiviteter som fjellklatring, rafting, mountain bike og padling i kajakk.  

Innovativ og økologisk mat i Denver

Det har aldri vært bedre å spise i Denver. Kokker samarbeider nemlig med gårder og benytter seg av ferske råvarer og økologisk kjøtt og fisk for å skape miljøvennlige, innovative og smakfulle retter. Besøk Avanti Food & Beverage, en nyåpnet restaurant som serverer nyskapende retter inspirert av mediterransk mat. Hvis du har lyst på ekte amerikansk stek kan Guard & Grace anbefales. Det er en utsøkt restaurant som fokuserer på økologiske råvarer.  

Shopping i Denver

I Denver får du alltid en unik shoppingopplevelse. Med en kombinasjon av butikker og sentre kan du finne alt fra lokalprodusert godteri i Enstrom Candies til vakre designersmykker hos prisbelønte John Atencio. Ta deg en shoppingrunde i alle delene av byen – ikke glem Highlands, Cherry Creek, og South Pearl hvor du virkelig får oppleve hvordan byen har utviklet seg, men samtidig har beholdt sjarmen sin.

Hotell i Downtown Denver eller Airbnb i Capitol Hill

Med søkefunksjonen vår kan du enkelt søke deg gjennom de 81 forskjellige boalternativene som vi tilbyr i Denver. Vi har alt fra billige vandrerhjem til eksklusive hoteller i Denver.  Vi anbefaler hoteller i den sentrale delen av byen – nært Colorado Convention Centre og Larimer Square. Hvis du er ute etter trendy kaféer og utesteder i Capitol Hill, kan et leid rom kanskje være noe for deg.

Transport i Denver: Leiebil eller Uber i Denver

Våre billige fly til Denver ankommer Denver International Airport som ligger ca. 30 minutter fra Denvers storbyskjerne. Man kan enkelt komme seg dit med bil, buss eller taxi. Inne i Denver er det veldig lett å komme seg rundt. Denver er Amerikas fjerde mest bevandrede by, men man kan også få behov for å komme seg fra A til B på en raskere måte. Du kan for eksempel benytte deg av Uber for å reise billig og effektivt. Hvis du vil være fleksibel, anbefaler vi deg å leie bil og kjøre rundt til alle de vakre områdene utenfor Denver.