Bestill fly til: Denver

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Med Icelandairs fly til Denver, Colorado, kan du forberede deg på å nyte solen. Med fly fra Oslo til Denver kan du oppleve den spennende byen. Fly til Denver i dag!

Discoveramerica.comDenver er byen med blå himmel og solskinn 300 dager i året og er et pulserende knutepunkt for kultur, idrett og friluftsliv beliggende under vakre Rocky Mountains.

Denver - en "gullgruve"

Med Icelandairs fly til Denver vil du oppleve en reise som har alt. I Denver finnes det en god blanding av kultur for de sofistikerte og utendørs eventyr for de naturinteresserte. Beliggende på elvebredden ved South Platte River 1,609 meter over havet er byen en inngangsport til de fengslende Rocky Mountains. Denver ble grunnlagt i 1858 etter at noen gullflak ble funnet i elven og er i dag Colorados hovedstad og mest befolkede by.

Gullet er borte men selve byen er en gullgruve for reisende. Solen skinner 300 dager i året og klimaet er mildt og behagelig med en gjennomsnittlig temperatur på 7 °C om vinteren og 30 °C i august måned.

Vi anbefaler en spasertur i sentrum for å utforske kunstgalleriene, butikkene og de mange prisbelønte restaurantene. Familier med barn kan glede seg til dyreparken, i tillegg til byens stolthet, den botaniske hage. Rett nordvest for sentrum ligger den hippe og historiske bydelen LoDo (forkortelse for ”Lower Downtown”). Mange av bydelens bygninger har blitt restaurert og det nå gjenopplivede området er fylt med butikker, restauranter og kunstgallerier.

Denver er også beryktet for sin øl- og vinproduksjon. Det er vel verdt  å besøke et av bryggeriene i byen, og vindistriktene med de forskjellige vingårdene rett utenfor Denver.

Denver - et paradis for utendørs og idretts interesserte

Kun 20 minutter fra Denver ligger fjellkjeden Rocky Mountains som kan tilby et variert utvalg av aktiviteter. Rafting, kajakkpadling, fjellvandring og klatring, for ikke å nevne utmerkede golfmuligheter på Broadmoore golfanlegg.

Regionen har noen av verdens fineste skianlegg med Aspen som det mest kjente. Området rundt Denver inkluderer nasjonalparkene Central City, Black Hawk, Georgetown, Pikes Peak Country og Rocky Mountain.

For en uforglemmelig naturskjønn vei, ta Nord Amerikas høyeste asfalterte vei  opp til toppen av Mount Evans, 4,348 meter over havet – veien er åpen fra slutten av mai til første mandagen i oktober.

 

Godt å vite

Denver internasjonale flyplass (DEN) ligger omtrent 40 km fra Denver sentrum.

Reisende kan benytte flytogtjenesten, som er kjent som linje A, for å reise fra Denver internasjonale flyplass til Denver sentrum. Billetten koster 9 dollar.