Bestill fly til: Dallas

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???

Flyvninger til Dallas, med en smak av Island

Ikke la deg distrahere for mye av å lete etter morsomme Texas-stereotyper i Dallas, så du kan la deg overraske underveis. Klisjéene er tilstedeværende (cowboyer, BBQ og mer), men det er også storbyopplevelser som Arts District, en glitrende skyline og gode måltider.

Icelandair tilbyr rimelige flyvninger til Dallas fra Europa og Storbritannia, for muligheten til å søke svarene på noen spørsmål. Er alt større i Texas? (Svar: ja.) Hvem skjøt TV-legenden JR fra 80-tallet?

Før du måler den sertifiserte storheten til Texas, hva med å oppdage en liten men kul nordisk hovedstad? Bestiller du flyvninger til Dallas med Icelandair, kan du legge til Island som stopover, og tilbringe syv netter uten ekstra flybillett.

Presidentens legater, longhorns og mer

Områdene knytte til mordet på president John F Kennedy i 1963, er blant Dallas mest besøkte attraksjoner. Sixth Floor Museum skiller seg ut. Her finner du den gamle Texas School Book Depository (hvor Lee Harvey Oswald fyrte av skuddene — eller gjorde han det?). Den hyller JFK, i likhet med Dealey Plaza og den skjebnefulle gresskledde knollen i nærheten.

Flere presidentgravitasjoner: George W. Bush Presidential Library and Museum erkjenner en annen maktspiller i nyere amerikansk historie. Deretter kan du henge med cowboyer i Forth Worth, sportsfans i Arlington, natursøkere ved den botaniske hagen og kulturgribber på teatrene, museene og skulpturparkene i Arts District. For å få med deg de viktige fotoene fra Texas må du posere foran storfeen med de lange hornene i bronse, på Pioneer Plaza.

BBQ-fest og hjemlige smaker

Sleng i deg en ekte rett fra Texas; kyllingstekt biff. Det er et mørkt stykke biff belagt i en røre og stekt, deretter servert med saus over. Hvis dine smaksløker ikke reagerer positivt på den beskrivelsen er det ingen grunn til å frykte — her finnes andre kulinariske høydepunkter som fantastisk Tex-Mex, corn dogs med sennep, biff fra øverste hylle, deilig pecanpai og statens stolthet og glede: BBQ (kjøtt som er sakte kokt og røkt over tre.

De beste matområdene: Deep Ellum (ja, det er Elm med en Texas-aksent) og Lower Greenville. Dallas har en fantastisk matscene som dekker alle smaker og budsjetter, men vi anbefaler en kveld på byen i virkelig Texas-stil i Fort Worths Sundance Square på Billy Bobs, en stor honky-tonk som huser dusinvis av barer, konserter, linedance okseridning for å glede alle wannabe cowboys og cowgirls.

Megastore kjøpesentra og Texas-suvenirer

Det er store penger og store kjøpesentre i Dallas. Galleria Dallas huser et eksklusivt hotell, en skøytebane, varehus og hundrevis av butikker og restauranter. NorthPark-senteret er også gigantisk, overfylt med forretninger og spisemuligheter. For luksusmerker og et klientell med lomma full av gryn i tillegg til interessant arkitektur kan du tar turen til Highland Park Village.

Beveg deg bort fra kjøpesentrene og gjennom nabolag som Deep Ellum, Design District og Bishop Arts District for indiebutikker og kule gallerier blant fine steder for mat og drikke. Og du kan vel ikke forlate Texas uten dine egen cowboystøvler, skreddersydd Stetson-lue og genuint western-utstyr? Wild Bill's Western Store er en lokal institusjon for slike kjøp.