Bestill fly til: Chicago

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Er du på jakt etter en uforglemmelig opplevelse i USAs tredje største by? Fartsfylte aktiviteter, idrett, rikt kulturliv - og selvfølgelig... «All That Jazz». Hei på Chicago Cubs, dans natta lang på Chicagos verdensberømte nattklubber og ta en tur rundt Lake Michigan. Vi gir deg de beste tipsene for å få det beste ut av turen din til Chicago.

Opplev Chicago: Hva med en kajakktur på Chicago River eller heie på Chicago Bears

Er du glad i mat, design, historie og kultur, så vil du ikke bli skuffet. Se byens skyskrapere og The Buckingham Fountain, som lyser opp byen om natta fra pariserhjulet på Navy Pier. Eller ta en guidet tur gjennom Chicago River hvor du kan se Chicagos berømte arkitektur, som blant annet Willis Tower, en av de verdens høyeste bygninger. Gjør det til en helaften med fargerike opplevelser fylt med fyrverkeri!

Gå på oppdagelsesferd i et av de flotteste kunstgalleriene i USA. The Art Institute er rangert som det beste kunstgalleri i Chicago, med verdenskjente samlinger av impresjonistisk og postimpresjonistisk kunst, hvor selve bygningen er et kunstverk i seg selv.

Er du sportsfanatiker? I så fall må du ikke gå glipp av Chicagos berømte lag! Nå har du muligheten til å se kampen live i istedenfor på tv-skjermen. Hva med en Blackhawks Hockey-kamp på United Center, eller en Chicago Bulls-basketballkamp?

Hvis du er fan av baseball, så anbefaler vi at du får med deg Chicago Cubs som spiller i National League, eller en Chicago White Sox-kamp. Dessuten kan du med fordel se Chicago Bears, vinnerne av ni NFL mesterskap og én Super Bowl, når du først er på besøk.

Natteliv i Chicago

Jazz og Blues er en del av Chicagos karakter, men ikke glem å se en konsert på Riviera Theatre eller Aragon Ballroom fra 20-tallet - som tidligere var kjent som verdens beste danselokale med sitt helt unike design og estetikk.

Det er ikke mange byer i USA som har et så spektakulært natteliv som Chicago. Three Dots and a Dash vil gi deg en kreativ og eksotisk opplevelse med sine fantastiske cocktailer. Prøv også en drink på The Green Mill, som var en kjent bar under forbudstiden i USA, og som i dag både har jazz- og poesiforestillinger.

Mat i Chicago: Verdenskjent Deep Dish Pizza og amerikanske desserter

Ikke gå glipp av Chicagos berømte pølser og Deep Dish Pizza. Du kan nyte Chicago Deep Dish Pizza på den berømte restauranten, Giordano, som opprinnelig kom fra Nord-Italia og ble introdusert i Chicago i 1974. Rivalen, Lou Malnati Pizzeria, har blitt kåret til Chicagos beste deep dish-pizza med sin hjemmelagde deig og tomatsaus. Vi kan garantere at du har et smil på leppene når du går derfra. Hvis du vil prøve en ekstra god pølse, så anbefaler vi Portillos Chicago pølser og italienske biffsmørbrød. For de med en søt tann kan vi tipse om Margie Candies sukkerparadis, hvor både Hollywood-stjerner og musikklegender som The Rolling Stones er gjester.

Shopping i Chicago: Eksklusivt på Michigan Avenue og vintage i Wicker Park

Det er uendelige muligheter for å tømme lommeboka i denne byen. Shop på Michigan Avenue, også kjent som den Magnificent Mile, med sine mange eksklusive butikker. Denne gata tar deg samtidig forbi Chicago Water Tower, Art Institute of Chicago og Millennium Park.

For de som er på jakt etter rimelige klær og produkter, er kjøpesenteret i Old Orchard et must. For alle hipstere og fashionistas: et hot tips er butikkene i Wicker Park, hvor man kan finne alt fra bøker til vintagevesker. Shop også på State Street i Water Tower Palace, et kjøpesenter ved siden av Water Tower, som er den eneste bygningen som overlevde «Chicago Fire».

Bo i Chicago: Hotell i Downtown Chicago eller Airbnb i Logan Square

Vi tilbyr 233 ulike steder å bo Chicago; fra hotell i Downtown til private rom. Vil du ta del i det ungdommelige Chicago, så er Airbnb i Chicago en fantastisk idé. Logan Square har gjennomgått en stor forvandling med nye bygninger, barer, bryggerier og nattklubber. Wicker Park er også et annet fresht område med restauranter, kafeer og kunstgallerier.

Transport i Chicago: Hvordan komme seg rundt i byen?

Våre billige flyreiser til Chicago tar deg til O'Hare International Airport, som ligger ca. 30 kilometer fra sentrum. Fra flyplassen kan du enkelt ta toget (blå linje) eller buss til sentrum. Når du først er inne i byen er det lett å komme seg rundt med velfungerende offentlig transport.

Våre søkefunksjoner hjelper deg med å finne de beste prisene og tilbudenefor akkurat dine reisedatoer og ditt budsjett. Det legges ut nye tilbud hver dag som oppdaterer deg på de beste prisene for turen din til Chicago!