Bestill fly til: Chicago

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair flyr til Chicago året rundt fra Europa, med mellomlanding på Island.

Chicago, Illinois, er Midtvestens største by og bør være på alles ønskeliste. Faktisk er Chicago USAs tredje største by, hvilket betyr at det til enhver tid er en hel rekke med aktiviteter og underholdning å velge mellom. 

Den vindfulle byen ved Lake Michigan

Chicago er på folkemunne kjent som den vindfulle byen, med det bør ikke legge en demper på mulighetene. Byen ligger ved vannkanten, så strandelskere har mange muligheter til å nyte sløve dager på sanddynene ved Lake Michigan. Når du ikke er opptatt med å ligge på stranden, bør du bruke litt tid i sentrum nær The Magnificent Mile of Michigan Avenue, som bugner av butikker, moteforretninger, kafeer og restauranter som fyller byen med liv –og stil. Hos oss kan du sjekke inn to kolli når du reiser til Nord-Amerika, slik får du masse plass til bagasje.

Den ekte Chicago-pizzaen

Chicago er også kjent for sin gode pizza. Nyt den berømte deep-pan pizzaen, sørg før at du er sulten når du kommer, helst med tom mage!

Museer, baseball og basketball?

Du trenger ikke engang å velge. Gå og se The Cubs eller White Sox i aksjon, tilbring litt tid sammen med de legendariske Chicago Bulls eller opplev arven etter den store Michael Jordan og Scottie Pippen før du drar videre til Museum Campus nede ved sjøen. Her kan du enkelt bruke en dag på å gå mellom Adler Planetarium & Astronomy Museum, The Field Museum og Shedd Aquarium. Hvis du heller mot det impresjonistiske, anbefaler vi Chicago Art Museum, som har huset den største samlingen av impresjonistisk kunst i USA. Hvis du reiser med familien og ønsker å tilbringe en dag ute, ta turen til Lincoln Park Zoo, hvor det er gratis adgang.

The Bean, Willis Tower og The Goodman Theater

Høye bygninger er ganske bemerkelsesverdige. I Chicago finner du en av USAs høyeste bygninger, Willis Tower. Hvis du tør kan du gå ut på utkikksplattformen for å nyte utsikten. Dersom været er bra er det fint å ta en båttur langs Chicagos kanaler eller langs kysten av Lake Michigan. Ikke glem å la deg imponere av "The Bean" (Cloud Gate) i Millenium Park - en bemerkelsesverdig og reflekterende skulptur som raskt har blitt en av Chicagos mest karakteristiske.
Etter en god dag med sightseeing kan dagen rundes av med et stop på The Goodman Theater, hvor du kan se en forestilling eller bare ta innover deg bygningen og føle teaterets historie.

Godt å vite

  • O'Hare International Airport er en av USAs største flyplasser og ligger ca. 30 km fra sentrum (18 miles).
  • Chicago er en fin by å gå i og tilbyr mange offentlige transportmuligheter.
  • Byens 77 bydeler er like varierte som de er mange.
  • Ulike arrangementer og festivaler fyller byen med spennende variasjon, det er alltid mye å velge mellom.
    Icelandair flyr til Chicago året rundt, fire gang i uken.