Bestill fly til: Boston

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Ta turen til USAs mest intellektuelle by med våre flyreiser til Boston. En by hvor revolusjon har hersket, som fortsatt er i endring og hvor nytenkning fortsetter å styrke Bostons karakter.

Boston Guide

Kunsten har blomstret i Boston siden 1800-tallet, da den intellektuelle eliten begynte å glede seg over vakre malerier og klassisk musikk, og fortsatte med å etablere kunstens rikdom i form av museer, biblioteker og symfoniorkestre.

Oppdag Boston: Kultur og historie – eller en Baseball-kamp

Man kan selvfølgelig ikke besøke Boston uten å forville seg til Boston Public Library og Harvard University. Biblioteket, som stammer fra 1800-tallet, er kjent for sin storslåtte fasade og kunstneriske innredning som er inspirert av den italienske renessansen. Nyt en guidet tur gjennom fantastisk kunst og utrolige skatter. Harvard University, USAs eldste og mest prestisjefylte universitet, kommer ikke til å skuffe deg. Utrolig vakre bygninger fra 1600-tallet - len deg inntil den flotte arkitekturen, etter åtte presidenter og tusenvis av nobelprisvinnere...

Ta den dype historien til USAs eldste by innover deg mens du tusler rundt på Bostons brosteinsbelagte gater. Du vil støte på severdigheter i fleng. Vi anbefaler The Freedom Trail, som leder deg til viktige historiske steder med en samling av museer, kirker, konferansehus, begravde grunner, parker, skip og historiske markører som forteller historien om den amerikanske revolusjonen og mye mer.

Hvis du er en sportsfanatiker, så har du kommet rett. Boston er uten tvil en sportsby! Opplev baseball med Boston Red Sox, Patriots som har vunnet VM i American Football fire ganger, eller det konstant vinnende basketballaget, Celtics. Se det fremgangsrike ishockeylaget, Bruins, eller delta selv i det verdenskjente Boston Marathon.

Mat i Boston: Asiatisk mat i China Town eller fisk i Neptune Oyster

I Boston finner du nok landets beste fisk og skalldyrsretter. Byens spesialiteter inkluderer torsk, fersk hummer, østers og krydrede fiskesupper. Neptune Oyster serverer luksuriøse sjømatretter, mens Seaport District byr på en spektakulær utsikt over havnen. Ikke gå glipp av byens brede spekter av asiatiske retter i China Town.

Shopping i Boston: Eksklusivt eller «hipster»

Boston er et shoppingparadis for den som er ute etter originalitet. På Newbury Street finner man fancy butikker for de som er på utkikk etter eksklusive varer. Downtown Crossing er en gågate uten trafikk med historiske severdigheter og suvenirbutikker, for deg som vil ta med et spesielt minne hjem.

Hotell i «downtown» Boston eller studio i Waterfront?

Med søkefunksjonen vår kan du enkelt søke gjennom våre 143 ulike bomuligheter i Boston. Vi tilbyr alt fra billige vandrerhjem til førsteklasses hoteller i Boston. Vi anbefaler å bo i hyggelige områder som DownTown, med kort avstand til The Boston Opera House og The Public Garden som er sjarmerende å jogge rundt eller spasere i. Hvis du trives best på trendy kafeer og utesteder, er South End og South Boston perfekte steder å henge rundt i. Hvorfor ikke sjekke ut tilbudet av private leiligheter i Boston? Ved å leie en egen leilighet eller et rom i fellesskap bor og lever man som lokale og får automatisk mye «inside information» om steder å besøke. Fra South End til Fenway til BeaconHill.

Transport i Boston: Hvordan komme seg rundt i Boston?

Våre fly til Boston ankommer Logans internasjonale flyplass som ligger 6 km nordøst for Bostons bykjerne. Fra flyplassen finnes busser, drosjer og t-bane (den blå linjen) som tar deg med til sentrum. Leiebil er et annet godt alternativ - du kan eventuelt ta Rental Car Centers skyttelbuss ved bagasjeutleveringen. Vi har mange ulike valgmuligheter for leiebil som kan passe for nettopp deg.

Når du er på plass i Boston er det veldig lett å komme seg rundt. Selv om Boston er utnevnt til Amerikas tredje mest bevandrede by, kan man få behov for å komme seg fra A til B på en raskere måte. Med buss- og togforbindelser rundt hele byen er alt lagt til rette slik at du kan få mest mulig ut av oppholdet ditt i Boston.

Våre søkefunksjoner hjelper deg med å finne de beste prisene og tilbudene for nettopp din reisedato og ditt budsjett. Nye tilbud legges opp hver dag, så ikke gå glipp av nyttig info om hvordan du på enklest og best mulig måte kan bestille din neste reise til Boston!