Bestill fly til: Anchorage

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandairs flybilletter til Anchorage tar deg med til Alaskas unike natur. Fly fra Oslo til Anchorage, Alaskas største by og nyt omgivelsene. Fly til Alaska i dag!

Anchorage har mer enn 40% av befolkningen i Alaska, og denne byen gir deg muligheten til å oppleve naturopplevelser utenom det vanlige.

Anchorage - en ung og dynamisk by

Icelandairs fly til Anchorage , en by med en befolkning på rundt 300,000 er et godt utgangspunkt for å utforske Alaska. Byen ble grunnlagt i år 1914 av jernbanearbeidere og siden da har Anchorage vokst til å bli en viktig havne- og transport by i Alaskas komersielle hjerte.

På Langfredag i 1964 forårsaket et kraftig jordskjelv store ødeleggelser. Byen har gradvis blitt bygd opp igjen og den opplevde en stor økonomisk vekst ved funn av olje i Prudhoe Bay, som i dag er Alaskas hovedbjelke i oljeindustrien.

Spektakulær natur

En reise til Alaska gir deg muligheten til å oppleve den naturskjønne sørvestre delen av Alaska og det unike dyrelivet langs Stillehavet.

Fjelltopper og glitrende isbreer pryder sørvest kysten av Alaska. Fra Anchorage kan du reise med båt eller på land for å utforske det vakre landskapet. Ikke langt unna finner du også to nasjonalparker, Chugach State Park (Alaskas tredje største nasjonalpark) og Denali National Park and Preserve, som har Nord-Amerikas høyeste fjell, Mount McKinley.

Den beste tiden å besøke Anchoarge på er mellom mai og september når sommerdagene er lange og nettene korte. Temperaturen kan stige til 24°C på sommeren, og på vinteren kan den falle helt ned til minus 30°C.

Godt å vite

  • Våre fly til Alaska med Icelandair ankommer Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC), Alaskas største, i underkant av 5 km fra sentrum.
  • Informasjon om Icelandairs fly til Anchorage, og fly til Alaska
  • Shopping: The Alaska Native Heritage Center har autentiske kunstartikler som masker, smykker, malerier og dukker med mer. For annen shopping finnes 4th Avenue Market Place, Anchorage’s 5th Avenue Mall (110 butikker), Diamond Center og the Mall at Sears.
  • Nyttige linker: anchorage.net, alaskatravel.com