Bestill fly til: Akureyri

Flyreise

Billettype:
Avreise og ankomster
Expense account
Reisende:
Klasse:
Vis flyavganger:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair tilbyr direkte fly til Akureyri fra Keflavik.

Besøk Akureyri på nord Island!

Denne sommeren tilbyr Icelandair direkte fly til Akureyri fra Keflavik internasjonale flyplass i forbindelse med mange av ankomstene fra Europa og Nord-Amerika. Reisen til Akureyri «hovedstaden i nord» på Island, forenkles betydelig da reisende slipper å reise til Akureyri via Reykjaviks innenriksflyplass, både tid og penger spart.

Disse flyvningene går en gang i uken i perioden 19. juni til 7. august med avreise fra Keflavik flyplass. 

Flytidene er satt opp med hensyn til raske forbindelser med mange av Icelandairs internasjonale flyvninger til og fra Nord-Amerika (Boston, New York, Orlando, Seattle, Washington D.C og Halifax) og Europa (Amsterdam, Brussel, København, Frankfurt, London, Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim).

Direkte flyvningene til Akureyri fra Keflavik flyplass er kun tilgjengelige som en del av en internasjonal reise til og fra Island med Icelandair.

Akureyri - hovedstaden i nord

Akureyri er Islands nest største by etter Reykjavik og omegn, med ca 17 500 innbyggere. Byen har en vakker beliggenhet innerst i en av Islands lengste fjorder, Eyjafjörður. Akureyri kjennetegnes av et stabilt klima med gode vintre og temperaturer opptil 25°C på sommeren.

Hvorfor Akureyri? Byen byr på en god blanding av kultur, eventyr og natur. Besøk koselige caféer og lokale butikker i handlegaten eller dra på fisketur. Du kan også slappe av i geotermiske svømmebasseng og spille golf under midnatt solen. På kvelden kan du nyte et godt måltid på en de mange restaurantene spesialisert på sjømat, islandsk lam eller andre lokale delikatesser.

I tillegg er Akureyri den perfekte basen for utforsking av Islands berømte natur. Kort avstand til kjente Myvatnsområdet, med sudukratere, boblende leirkratre og Islands vakreste innsjø. I nærheten finner du også nasjonalparken Jökulsár-gljúfur og tettstedet Húsavík, verdenskjent for hvalsafari. Fra Akureyri kan du også ta en kort fly- eller båttur til øya Grímsey hvor du krysser polarsirkelen.

Unique Iceland North